Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogijogijogi

Dostaje pierdolca, potrzebuje kogos bliskiego

Polecane posty

Gość ogijogijogi

Jestem najebany po imprezie to pisze. Naogladalem sie tych zakochanych par na imprezie, tych par chodzacych po sopockim monciaku, przypomnialo mi sie jak ja kochalem, bylem kochany, mialem seks, bliskosc...a teraz nie mam nic, oprocz pustki i glodu bliskosci...ja chce to z powrotem, a nie mam zielonego pojecia jak to znow zdobyc...:( Kurwa, samotnosc boli, to naprawde najwiekszy bol :(

Gość boli mnie ucho
:)jak bol wycichnie...przestaniesz sie rozgladac za miłościa..ona sama cie znajdzie..zawsze tak jest. ta cholera zawsze zaskoczy widze ze spoko facet jestes...uczuciowy...tacy długo samotni nie są poczekaj troche...moze twoja wielka milosc dopiero zwiazek konczy nigdy nie wiadomo ...a moze byla na tej samej dyskotece i tez byla sama...a ty zamiast ja dostrzec patrzyłes na pary zycie jest czasem pojebane...ale zadna męka nawet ta najwieksza nie trwa długo znajdziesz babe mowie ci :)

Gość boli mnie ucho
"nie mam zielonego pojecia jak to znow zdobyc" to wlasnie to chodzi ze tego sie nie da zdobyc to samo przychodzi ...ZAWSZE Z ZASKOCZENIA..w chwili w ktorej bys sie tego nie spodziewal zrob tak jak ja kiedys zrobilam zamiast tesknic do milosci do zwiazku..zwyczajnie czekaj..mysl o niej jakbys znal date przeciez ta kobieta gdzies zyje..uczy sie ,pracuje...gdzies jest zapisane kiedy sie spotkacie..ty tylko musisz sie cieszyc ze to nastapi

Gość boli mnie ucho
nie jestescie z tego samego miasta????

Gość ogijogijogi
Fakt, jestem uczuciowy, przywiazuje sie do ludzi, a najblizszym nieba bym uchylil...ale co z tego, skoro nie ma komu tego nieba przychylic? Czekalem na swoją pierwszą kobietę dłuuuuuuuugie lata. Dlaczego sądzisz, ze teraz dlugo sam nie bede? Mnie sie wydaje dokladnie odwrotnie. Ze znow bede czekal. Dluuugo czekal. Az w koncu cos sie wydarzy. Jak wtedy, ostatniej kwietniowej nocy roku 2009...

Gość kobieta kobieta kobieta
Nie dziwię Ci się ,też bym dostała pierdolca..nie umię żyć sama..potrzebuję stałej adoracji,bliskości,uczucia,dotyku,mm

ogijogijogi Wytrzezwiejesz , to Ci przejdzie! ja tez jestem sama i jakos nie tesknie do partnera...do ludzi... tak! kocham ludzi....nigdy nie szukaj milosci na sile...ona sama Cie znajdzie, jak przyjdzie czas!Pozdrawiam

Rozumiem Cie. Ja też nie sądziłam, że mnie to spotka... aż do wczoraj... Z tego co piszesz, mój facet był taki jak Ty. Był...

Gość ogijogijogi
Ale ja juz jestem trzezwy;) zielona - w sensie juz nie jest Twoim facetem, czy juz nie musi czuc bolu z samotnosci?;)

Gość jokopa
hej, mam podobnie, tylko, e ja mimo 23 lat nigdy z nikim nie bylam, ale chcialabym, czuje, ze juz teraz jestem na to gotowa i nie bede uciekac przed zwiazkiem;) ale ja czuje, ze wszytsko sie ulozy, ze poznam kogos w niedlugim czsie(nie traci to szukaniem) i, ze sie wszystko pouklada, bede szczesliwa, po prostu wiem, ze to sie kiedys zdarzy, ba, nawet niedlugo;) nie wiem skad takie przekonanie, chyba po prostu z dobrego samopoczucia, a wcale tak byc nie musi przeciez, ale fajnie mi sie w to wierzy:P ile masz lat?:)

witajcie, też dostaje tematowego pierdolca, miotam się choć wiem że MÓJ CZŁOWIEK gdzieś żyje, chodzi, pewnie już dawno wstał i coś tam szama, albo siedzi w pracy i ma dość, bo kto mądry pracuje w niedzielę :P wiem, że gdzieś jest i też mu tęskno do mnie choć nie wie że ja to ja i że na mnie czeka... o boże jakie to chore ;) :P

Gość jokopa
;) mam nadzieje tylko, ze nie idealizuje zbyt swojej przyszlej milosci, zeby sie nie okazalo, ze "ten nie ten nie", bo na mnie czeka ktos jeszcze lepszy:O aj, chce mi sie tej bliskosci, jak mi sie chce, stara juz jestem toc, juz czas:)

Gość ogijogijogi
Tez mam 23;) Mam za sobą jeden, 1.5 roczny zwiazek...tez dlugo bylem sam, wierze w pokrewienstwo dusz, dlatego dlugo czekalem, mimo ze czulem sie samotny...i teraz boje sie, ze historia sie powtorzy. Nie szukam, wiem ze to jakos samo przychodzi...ja po prostu za tym tęsknie...

Uuu ja też dostaje pierdolca:P Byłam w 3-letnim związku ale dłużej nie wytrzymałam -psychicznie. Marzę, że jeszcze kiedyś spotkam faceta dla którego chciałabym rzucić się z mostu ;] Ale mieć tą myśl i być pewna, że on to odwzajemnia. Wciąż szukam, szczęściu trzeba pomóc, choć nie nakręcam się jak z kimś się spotkam bo to ma zazwyczaj odwrotne skutki. Nie wiem, może czasem niespodziewanie swoją miłość poznamy w sklepie, na przystanku, w autobusie :) Ach..no to by było fajne:P

Gość jokopa
bedzie dobrze;) a jakies dziewczyny wlasciwie szukasz?;)

Gość ogijogijogi
takiej co wejdzie mi pod skrzydło, ale i sama da duzo ciepła;)

Gość jokopa
jeju, slodkie to;)

Gość ogijogijogi
i prawdziwe ;) wiem ze ta ktorą pokocham bedzie ze mną szczesliwa... tylko moglaby juz wyjsc z ukrycia no :P

Gość jokopa
fajnie slyszec, ze jakis facet potrzebuje tak milosci, kobiety, bliskosci i samego seksu tez, ale, ze uczucie stawia na 1 miejscu. z tego co tu czytam, jestes fajnym facetem, wiec problemu nie bedziesz mial. uszy do gory, juz niedlugo znow do Ciebie zapukaja te dobre czasy, na pewno;)

Gość ogijogijogi
Oby oby! Tyle uczucia do przelania mam, szkoda zeby sie marnowalo ;)

Gość likeacandle
a ja w chwilach załamki myslę sobie że qrwa nawet MÓJ PIEs ma swojego człowieka...a ja nie mam... :( ale ..no nie wiem... ufam że w końcu znajdę kogoś na całe życie. bez kłamstw i zdrady, bez bólu... w końcu... :( z jednej strony bardzo cenię sobie swoją niezależność, mam mnóstwo zajęć i zainteresowań... pracę, studia... i na nadmiar czasu nie narzekam - bycie z kimś wiązałoby się z dużą dezorganizacją ..ale chyba czasem warto poświęcić SWÓJ świat, w imię wspólnego świata... więc chciałabym, mimo mojej -zbyt rozwiniętej - potrzeby WŁASNEJ strefy. :( tylko jeśli znowu miałabym tyle płakać co ostatnio... to sama nie wiem.. a jednak w głębi serca chciałabym :( ..życie jest skomplikowane... .

Gość ogijogijogi
Trudno zebys nie chciala! Kazdy chce kogos bliskiego...i moze mowic jak to bardzo jest niezalezny i samodzielny, jak nie potrzebuje zwiazku...ale zawsze jest taki moment, ze tego kogos brakuje...!

Gość eeeeeeeeeeeeetam
zwiazek to same problemy.

Gość gość
A ja juz do konca zycia sam. Nawet nie szukam.

Gość gość
dbaj o siebie . Jak chcesz znaleść zadbaną osobę to sam dbaj o siebie bądź dla siebie wartościowy , rozwijaj się inaczej nie znajdziesz wartościowej kobiety

Gość gość
I ok, jesteś jak drzewo bez korzeni. Takie tez jak spróchnieją, staną się podłożem dla grzybów, mchów i porostów. Nie zatrujesz życia jakiejś kobiecie, a wzmocnisz naturę.