Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dopiero 18 lat

Czuje sie jak szmata po tym co zrobilam... Nie wiem co mam zrobic.

Polecane posty

Gość mam dopiero 18 lat

Zrobilam dzis w nocy kolesiowi loda. Widzialam go drugi raz w zyciu. On mieszka w mojej okolicy ale raczej nie zna moich znajomych i juz raczej malo prawdopodobne zebysmy sie spotkali no chyba ze do niego napisz... Kurwa... czuje sie jak szmata

Gość mam dopiero 18 lat
kurwa... nie wiem co mi odwalilo... mowilam nie nie ale potem jakos tak wyszlo...

Gość Nowy Ogier
Co w tym takiego zlego. Dziewczyny robia facetowi loda czasem na pierwszym spotkaniu, jezeli facet jest OK.

Gość mam dopiero 18 lat
no pierwszy raz...

Gość Nowy Ogier
Mnie juz tez dziewczyny na pierwszym spotkaniu zrobila loda, i to inicjatywa wyszla od niej. Bylo OK

Gość mam dopiero 18 lat
no pijana bylam ale nie az tak mocno zeby takie odpaly robic.... w jego mieszkaniu to zrobilam.

Gość kóleszanka
Polskie realia.. mniej pij, więcej myśl.

Gość hajka majka
zrób mu następnego bedzie ok :p

i masz rację,że się tak czujesz...jesteś pusta i płytka....nawet twoje słownictwo jest porównywalne to pustego szczeniaka...robisz z siebie DZIWKE i tyle pusta laleczko...brakuje jeszcze twojego zdjęcia

Gość mam dopiero 18 lat
ale mi wstyd strasznie... dopiero teraz do mnie doszlo co zrobilam...

Gość mam dopiero 18 lat
Jak na razie to mam ochote sobie strzelic samoboja...

Gość kóleszanka
powinno Ci być wstyd.. -.- przez takie jak Ty, moja kobiecość spada na wartości!

lepiej nie wychodz zdomu skoro po pijaku tak sie zachowujesz dno i tyle wiele razy bylam pijana ale takie cos nawet mi do glowy nie przyszlo

Gość Nowy Ogier
Jaka tu tragedia, zrobilas mu loda bo chcialas. A tak wogule - 18 lat i dopiero pierwszy raz. Teraz dziewczyny robia chlopakom loda zanim zaczna uprawiac seks.

no ladny choooooj wszystkie dewotki podniosly raban o loda, pewnie mloda powinna do slubu czekac z francuzem ? mialas ochote to zrobilas loda, i wara

Gość he......
Ojej !!! potrzebujesz pocieszenia? to źle trafiłaś... zamiast się szanowac robisz loda tak szczerze mówiąc "nieznajomemu" i mamy Ci współczuc...? Są kobiety jakie się szanują i takie jakie tego nie robią...alkohol nie jest usprawiedliwieniem... nie jesteś jedyną pijącą , bo są też pijące ale NIE DAJĄCE !

Gość Nowy Ogier
Chyba same siostry zakonne sie tutaj wypowiadaja!!!

Gość Nocny_pukacz
Mawiają - Baba pijana dupa sprzedana! No coż przeszłaś inicjację w ciepłych lodach, no najwyżej powiedzą LODZIARA, ewentualnie Młoda Obciągara. Bo ty pierwsza i otatnia? Wiesz ile wczoraj takich Lodziarek jak ty zrobiło to samo? Multum. Kochanie mi też wczoraj zrobiła loda, ale to jest moja ukochana. Jak ja lubię lody. Ciekawe jak takie młode teraz ciągną, czy jak rura odkurzacza czy z finezją artystki? Jak facet ma honor nie będzie chodził z napisem na czole - ta zrobiła mi loda na 2 spotkaniu, a ty następnym razem zrobisz loda dopiero na 3 spotkaniu! Obiecaj!

Gość mam dopiero 18 lat
miaaaaal niezłego kutasa, ledwo mi sie miescil w ustach

Gość kobietan
Pewnie sama nie doszłaś to teraz żałujesz. Na drugi raz mu powiedz, że minetka pierwsza. Trzeba sobie radzić z egoistami.

Gość trybun na kafe
czasem kazdy powinien sie upodlić, żeby wiedzieć jak to jest i juz do tego nie wracać. Gorzej jak się ma skłonności do sponiewierania. Dotyczy to kobiet i mężczyzn oczywiście

trybun na kafe muszę ci przyznać racje z tym co powiedziałeś moja koleżanka była w podobnej sytuacji zawsze taka porządna i w ogóle wypiła trochę i strzaskała kolesiowi gałę czasem tak bywa to nie wstyd wyrzuć to z pamięci żyj dalej i się pilnuj a niedługo zapomnisz o tym

Gość mam dopiero 18 lat
rano myślałam, że jestem lodziarą, tak jak pisaliście ale teraz czuję, że znowu chentnie bym obciągła jakiegoś miłego penisa, oby tylko nie miał włosów na jajcach.

Gość I tak trzymaj dziewczyno
Jesteś super i nic na to nie poradzisz :-)

Gość zakonnica z kafee
Oj, ty grzesznico!!!! Do kościoła, usta wodą święconą przepłukać, a potem do spowiedzi!!! Ksiądz też facet, moze w ciemnościach kościelnych jemu też coś skapnie ??? ;) Wejdziesz pod sukienkę i nikt nie będzie widział hehe ...

ale jaja przeczytalam to od poczatku do konca usmialamsie jak nigdy a mala dla ciebie 5 za zajebista prowokacje

Gość gość
Dziewczyny nie narzekajcie lód to nic strasznego mam już 50 lat a kumplowi z pracy robiłam loda z połykiem parę naście razy pozdrawiam.