Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biseksualna

pragnę przeżyć uniesienie z kobietą

Polecane posty

Gość biseksualna

uwielbiam...... patrzec jak kobieta ma na sobie coś sexownego i jest kocicą :) jestem kobietą i pragnę kochac się z kobietą :) czy któraś z Was kafeterki miała tego typu myśli może marzenia ??? :) odpowiadajcie :)

Gość bo co
nie rozumiem?

Dziś miałam sen... Aż żal było się budzic... Jest mało kobiet na jakie patrze z zainteresowaniem, 1 na 1000 mogłoby mnie pociągac... xD Jednak ta pani ze snu... szał ;D

Gość hajka majka
chcę się przytulić do niej i poczuc zapach jej włosów :) delikatne usta na mych ustach :) pieścić jej doskonałe cialo :) ach.... :) tak to ja mogę marzyć w nieskończoność ;)

Gość biseksualna
prosze proszę jakie cudowne wypowiedzi padają na moim topicu :) slodycz ust jej ech

Gość enuff
no to się umówcie nawzajem, o ile jesteście atrakcyjne, biseksualistki

Gość biseksualna
ja pragnęw realu przeżyć ale nic mi nie wychodzi jakoś tak trudno znaleźć ciepło twe chcę poczuć :)

Gość enuff
na kafe jest sporo bi proponuje zaczac tu pisac poznac sie

Gość Moja tradycja jest nieco inna
co to za poranny wybuch namiętności? a co wy macie już 60 lat, że nie pamiętacie porannej ochoty na seks?

Gość izia87
chyba wiekszośc kobiet która jest normalna nie jakas less mysli o kobietach np.ja też ale tylko na tym przystaje bo tak szczerze to nie wiem czy dała bym rade sie przespać z kobieta,kiedyś koleżanka chciała cos tam ze mna ale ja powiedziałam ze nie dałam bym rady bo to moja przyjaciółka i pewnie cos by sie zmieniło po tym ,jest starsza odemnie,ja mam 23 a ona 35:)

kant ty tak z doświadczenia czy z propagandy homoseksualistów? :D chyba wiekszośc kobiet która jest normalna nie jakas less mysli o kobietach hę? nie wierzę w to

Gość izia87
ja ma duzo kolezanek co ma facetów i nigdy nie spała z kobieta,potwierdzaja ze tez mysla o kobietach jako obiekcie sexualnym:0

ja ma duzo kolezanek co ma facetów i nigdy nie spała z kobieta,potwierdzaja ze tez mysla o kobietach jako obiekcie sexualnym:0 możesz to jakoś inaczej napisać, bo nie łapię o co ci chodzi :D Kant d*** wiesz, istnieje coś takiego jak wytworzenie poprzez reklamę potrzeby na kupno jakiejś rzeczy wśród ludzi. nie przeczę, że w ogóle nie było, ale na pewno mniej, powiększyło się ze względu na modę, zainteresowanie tematami w filmach

Gość koło od roweru
Idź do burdelu!

Gość biseksualna
sam idź ja szukam kobiety nie prostytutki :)

Gość o jejjjjjddd
ja kiedyś spałam z kobietą. zajebioza.. miałam spora ilosc facetow w lozku i zaden nie zrobil mi tak fantastycznej minetki jak moja przyjaciółka :D a wczesniej jej nawet slowem nie wspomniałam jak lubie byc pieszczona :D nie zapomniala nawet na chwile o moim brzuchy, piersiach.. szyji.. udach.. ustach.. co facetom sie czesto zdarza.. mysla, ze najpierw gra wstepna, a potem jak już się wsadzi to sie tylko pcha i cycki ugniata.. :o

Gość o jejjjjjddd
mnie nikt po tarzy nigdy nie tryskał, ale współczuję Tobie doświadczen :o

Gość oczywisciekochanaa
ach....to najlepsze doswiadczenie w zyciu :)

Gość oczywisciekochanaa
to nie musza byc marzenia,pamietaj o tym ;) tylko Kobieta wie czego potrzebuje Kobieta :) !:)

Gość biseksualna
no to prawda :) jestem za kochane kafeterki BI - mam nadzieję ze będzie to moje najpiękniejsze doświadczenie :>

Wybaczcie, ze sie wam wtracam w rozmowy. Szukam dziewczyny:) Mowie szukam, ale nie tylko dla swojej przyjemnosci. Jestesmy zwykla para chcaca do naszej sypialni zaprosic druga kobiete, jestesmy z wawy. Chetnie porozmawiamy z dziewczyna chcaca do nas dolaczyc:) glupotaludzka86@onet.pl ;)