Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiuytg

CO MI JEST??????????????PROSZE MOZE KTOS TAK MIAŁ?

Polecane posty

Gość fiuytg

strasznie boli mnie prawe ramię,az do łokcia. Taki tępy, ćmiący ból. Boli mnie to od zeszłej niedzieli czyli tydzien. W dzien boli, ale jakby mniej, bo zajme sie czyms itp. Najgorzej w nocy- ten ból mnie budzi kilka razy, nie daje spac. Żadne zmiany pozycji nie pomagaja. Byłam u lekarza- przepisał mi tabletki jakies na zapalenie, biore je juz 4 dzien i w ogóle nie pomogły. miałam tez przeswietlenie barku prawego i nic nie wykazało. Nie moge normalnie funkcjonowac przez te reke:( a mam 20 lat:(

Gość fiuytg
TO TAK BOLI,ŻE DOSŁOWNIE RYCZĘ W NOCY, BO NIE MOGE WYTRZYMAC:( mASTER ZAPALENIE NERWU? TZN? NIE NADCIAGNEŁAM MIESNIA ANI SCIEGNA, BO NIE CWICZE ANI NIC

Spróbuj tym ramieniem trochę pokręcić. Obróć rękę wokół własnej osi kilka razy w lewo i w prawo. I wypij z pół litra Pepsi.

Gość fiuytg
Master pepsi...:( nie żartuj sobie, ja naprawde nie moge juz wytrzymac:-O pokrecic moge bo w dzien boli mnie, ale deko mniej,w nocy strasznie boli:( w dzien to takie napady tego bólu mam:( od ramienia do łokcia

Gość roladinia
idz natychmiast do neurologa , to jest jest ucisk kregu na nerw, bardzo bolesna rzecz, mnialam cos podobnego,noce nigdy nie przespane tylko neurolog mi pomógł

Gość fiuytg
a jak bylas u neurologa to jak ci pomógł?

Gość roladinia
skierował na rezonans magnetyczny , tam wyszło że mam już zwyrodnienie przez które mialam ucisk na nerw który tak bardzo bolał , miedzy czasie dostałam serię mocnych zastrzyków , pole magnetyczne ,krioterapię ,masaże , leczenie ok.4m-cy , do końca zycia muszę sie szanować kręgosłup( nie szarpać , nie dżwigać cięzarów) lekarz pierwszego kontaktu w porę się zorientował że to nie jego działka i mnie do neuro wysłał ,dzięki mu za to

Gość fiuytg
o kurde:( ale ja mam 20 lat doipiero:( wybieram sie na studia, a tu mówisz fizjoterapia jakies rezonanse:(

Gość roladinia
ja twedy miałam 34, pół roku zwlekałam z pójściem do lekarza to był mój błąd , wiem że im wcześniej tym lepiej , można za pomocą farmakologi to leczyć tylko potrzeba fachowca,

Gość fiuytg
kurcze:(

Gość roladinia
poproś lekarza pierwszego kontaktu o mocniejsze zastrzyki, tabletki raczej nie pomogą ,moze po pierwszej serii będzie wporząsiu ,życzę zdrówka

Gość eiiit
hej ja zamiast lekarstw od razu dostalam skierowanie na fizjoterapie, magnetron, laser i cos tam jeszcze. Na początku myslalam ze to nie dziala, ale potem wszystko przeszlo i 2 lata mialam spokoj

Gość rur6llllllllllllllllll
reumatoidalne zapalenie stawów