Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja już nie wiem co mi jest

PMS

Polecane posty

dziewczyny czy mozna mieć napięcie przedmiesiączkowe przez większą część cyklu?? w tym miesiącu ledwo skończył się okres a ja już miałam bolące piersi,podbrzusze jak na @,teraz dwa tygodnie do okresu zaczęły boleć plecy.odczuwam też kłucie jajników.zawsze miałam jakieś tam dolegliwości przed okresem ale teraz to lekka przesada,żeby to trwało kilka tygodni? może ja jestem na coś chora? na wizyte u ginekologa muszę czekać 4 tygodnie :/

jak ktoś ma podobnie niech napisze bo się trochę stresuje,wynalazłam sobie już milion chorób przez to siedzenie na necie :)

Gość moze i nie musi
objawy moga pojawiac sie zaraz po okresie na owulacje i po owulacji zaraz na okres, nie wszystkie cykle przebiegaja tak samo

no wiem że nie wszystkie przebiegają tak samo,tylko się zastanawiam jak mogą mi się po okresie pojawić objawy na owulację jeśli mam ją od okresu powiedzmy za 2 tygodnie?nie miałam tak nigdy.a jeśli już to na owulację kłuł mnie jajnik a nie bolało podbrzusze.kurcze martwię się trochę.wychodzi na to że cały miesiąc coś mi dolega :[

up