Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wikire

kochać Małpią Miłością nie warto

Polecane posty

nie zbudujesz na tym szczęścia, tylko jego niepewne złudzenie....

no tak :) Małpia miłością uwielbiają kochac kobiety :) nie puszczają jednych facetów dopóki drugich nie złapią :P

Gość Justa3c
a jaka to jest małpia miłość?

Gość Mnie zdradziła żona
Czemu godzę się na takie poniżanie? Bo ją kocham. Niestety ja sam nie umiem zastosować się do moich teorii i dla mnie JEST ''na zawsze''. Nawet gdy mnie puści w trąbę z innym, gdy będziemy po rozwodzie i będziemy mieszkać na dwóch różnych końcach świata, to nie zdejmę obrączki i każdej przystawiającej się będę mówił, że mam żonę. To może jest żałosne, może jestem frajerem, ale dusza jest tak dziwna, że czasami robimy rzeczy wbrew rozsądkowi. Chciałbym nie wierzyć w miłość i traktować sprawy luźno, o ile łatwiej by było...

no bez przesady,ja rozumiem ze kochasz,jestes wiernym mezem-szanuje to.Ale skoro druga osoba w tak ewidentny sposob ci lekcewazy-zdradzajac-a ty nadal przy niej tkwisz,to dla mnie to ty jestes jak ten kot ktoremu byle ciepły kat i micha starczy-no,moze czasem jakis okruch z panskiego stołu-kiedy bedzie miała dobry dzien,to moze nawet pojdzie z toba do łozka? A gdzie duma?! nawet gdybym nie wiem jak kochała,nie pozwoliłabym sie tak traktowac.Owszem,człowiek wtedy kocha i cierpi,ale ma poczucie ze jest CZLOWIEKIEM a nie podnóżkiem u czyichś stóp..

Gość zgadzam się z tym twierdzeniem
może nam przybliżyć o co chodzi?:D