Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekolada100

Proszę o pomoc..

Polecane posty

Gość czekolada100

Witam Proszę bardzo o pomoc.. może któraś z Was dziewczyny miała podobną sytuację. Otóż kochałam się z chłopakiem w dni płodne bez zabezpieczenia:( poniosła nas chwila.. i obiecuję sobie, że to był ostatni raz bo to co teraz przeżywam jest straszne. Dziecko w przyszłości chcemy mieć ale jeszcze nie teraz, dopiero co rozpoczęliśmy studia. Wzięłam tabletkę PO escapelle jakieś 14, 16 h po stosunku.. dodam , że chłopak nie skończył we mnie. Nie miałam żadnego plamienia jak większość dziewczyn, które to zażyły, lecz dostałam okres w terminie czyli 10 grudnia. Teraz powinnam dostać 10 stycznia.. a tu nic:( już 6 dni po terminie.. czy to normalne? , że pierwszy okres pojawił się w terminie był obfity ale troszkę krótszy tzn trwał 4,5 dni a kolejny spóźnia się... ?? Bardzo proszę o pomoc..

Gość czekolada100
Dodam, że nie mam prawie żadnych oznak zbliżającego się okresu. Zawsze bolą mnie mocno piersi a teraz jedynie lekko pobolewa mnie lewy jajnik, czasami mocniej podbrzusze. Czasami pojawi się biały, gęsty śluz i tyle.. Nie wiem co jest grane..

Gość wszystko jest ok
po tym leku cykl zupełnie mi się rozregulował... miesiączki przypominały plamienia itp. czasem spóźniały się czasem były zbyt szybko co strasznie mnie denerwowało i nadal denerwuje (chociaż już mi się wszystko normuje), powinnaś się przyzwyczaić ten lek jest dość silny i robi mała burze w organizmie, nigdy więcej już go nie zamierzam brać i żałuje, że wzięłam z podobnych powodów co Ty go zażyłam bo studia, młodość, strach Oczywiście nie kochałam się bez zabezpieczenia tylko zabezpieczenie nawaliło ;P

Gość xxxxxxxxxxxxxa.
kup test ciążowy. 10zł. wydasz a przynajmniej nerwy cię nie zeżrą.

Gość czekolada100
Dziękuję za odpowiedź. Chciałam się po prostu upewnić czy to normalna sprawa po takiej tabletce i czy ktoś jeszcze miał podobną sytuację. Dzięki wielkie.