Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kucharzynka mała

Pieczona ryba?

Polecane posty

Gość kucharzynka mała

Witam, mam 3 filety rybne i chciałabym je upiec, ale nie wiem jak się za to zabrać. Smażone mi się znudziły, gotowane odpadają. Ma ktoś jakiś dobry przepis?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kucharzynka mała
mintaj i panga. A ta cytryna jest obowiązkowa?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wtrące 3 grosze
kucharzyna mala, zawsze sie do rybe skrapia cytryna, ty nigdy nie dawalas ??? dziwne.. cytryna zabija ten taki rybi zapaszek :) i jej nie w gotowej rypie. ja akurat robie tak, ze dodaje pieprz cytrynowy, przyprawe do ryb i sol, albo wegete. zawijam w folie z czosnkiem, marchewka, natka pietruszki itp :) smacznego!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wtrące 3 grosze
i jej (cytryny) nie czuc w gotowej rybie*

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kucharzynka mała
Ja nigdy ryby nie piekłam, więc nie musiałam skrapiać cytryną:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość o bozeumie
umiesz czytac ze zrozumieniem? rybe sie zawsze skrapia cytryna.. do smażenia tez, a ty pisalas ze smażysz! co za ciumok :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kucharzynka mała
nie jestem żaden "ciumok"... ja nigdy do smazenia ryby nie skrapiam cytryną. Są różne kuchnie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×