Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yeyfaaaa

Chce tak wyglądać !!! Jak spełnić swoje marzenia!!!pomóż !!

Polecane posty

Gość yeyfaaaa

Chciałabym schudnąć .Nie jestem gruba ale mam tu i ówdzie... Chciałabym mieć super figurę żeby wszystko leżało na mnie super Mam czarne włosy.. Farbuje od kilku lat moje naturalne to ciemny blond..Przez to ludzie dają mi o wiele więcej lat niż mam Chciałabym wrócić do swojego koloru i mieć długie blond włosy( z czarnego na blond to nie lada wyczyn ) Chciałabym z operować krzywy nochal który uprzykrza mi życie jak trzeba... Wybielić sobie zęby Jak zrealizować moje marzenia? niech ktoś mi doradzi i pomoże

Gość przecież to proste
schudnąć - odpowiednie ćwiczenia na konkretne partie ciała (systematycznie) Zęby - do dentysty, ew. kupić jakieś paski wybielające, ale mniej pewności, że zadziałają. Włosy - fryzjer się kłania - choć ja sama zmieniam kolory, nawet radykalnie - ale mam zdrowe i mocne i mogę sobie pozwolić. Nos - ja akurat jestem przeciwniczką operacji plastycznych - no ale jeśli - zbieraj kasę, jeśli masz - to do odpowiedniego lekarza. Jak inaczej to sobie wyobrażasz? Czary mary?

Gość eheee
Shudnąć - przede wszystkim dieta, mniej miesa zero slodyczy. Obejrzyj sobie filmy z youtuber - jedzenie ma znaczenie i terapia gersona. Stopniowo zmniejszaj dawke jedzenia , czesciej ale male porcje. przed snem zero jedzenia pare godzin . Rano pic naczczo .0,5 l Wody. I soki same , pozniej mozesz nawet glodowke sobie zrobic- organizm sam spali tluszcz bez cwiczen.