Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielona157

zdradził ??????!!!!!!

Polecane posty

Gość Kolega wyzej ma racje, nie sta
I jeszcze jedno pytanie mam. Tak Ci zle i tak niedobrze ? Wolisz miec racje czy byc ta skonczona kretynka ?

w tym przypadku.. kretynka. I chyba nic w tym dziwnego. Dzieki za pomoc, jednak mozna tu jeszcze znalezc normalnych ludzi.

No i bardzo dobrze, ze tak wybralas i wiecej usmiechu :). A normalnych ludzi znajdziesz wszedzie jesli bedziesz patrzec, tak by ich dostrzec, jesli wiesz co mam na mysli. I nie ma za co ;)

kochana, kretynka to ty bedziesz jak to zlejesz. sama powiedz jak ci rozum podpowiada.. nie wpisal tego przeciez bez powodu. nie twierdze, ze cie zdradzil ale jakies mysli na ten temat mial bo inaczej nic by takiego nie pisal! moze nie zdradzi cie nigdy ale mozliwe ze ma to w planach w razie "okazji". nie badz naiwna prosze cie.

a co Ty bys zrobila? Fakt, seks udany, ale rzadko. Jednak nie sadze, ze to byloby przyczyna. Mu zalezy bardziej na mnie, niz na seksie. Wiem to, to widac, czuc. Zreszta bylo pare sytuacji (mialam problemy ze zdrowiem) kiedy powiedzial sam, ze narazie odpuscmy sobie seks, przeciez to nie jest najwazniejsze.

nie wiem co ja bym zrobila.. pytalas sie czemu takie cos napisal?? i co powiedzial? nie sadze ze to by mialo jakis zwiazek z seksem z toba. najczesciej kochanka wcale nie jest ladniejsza od zony, czy nawet lepsza w lozku, po prostu niektorzy lubia przygody.

zaczal krecic, motac sie w tym co mowi... On kiedys mial problemy z klamstwem, ale mamy znajomego psychologa i nam pomogl. Myslalam, ze jest juz dobrze. Ale znowu zachowuje sie jak kiedys. Nie wiem czy wierzyc w taka chorobe jak nalogowe klamstwo. Jakby chcial to prawde by mi powiedzial.

Hej, ale nie sugeruj sie kazda wypowiedzia umieszczona na tym forum, bo sie zdolujesz ! A prawdy i tak nie poznasz, tu sa tylko opinie.

on nie myslal ze to odkryjesz wiec z zaskoczenia sie motal. gdyby mial jakas zadowalajaca odpowiedz to by odpowiedzial od razu. wiedzial co tam napisal i zrobil to z premedytacja i wiedzial, ze ten wpis tam jest. on nie jest glupi. tylko glupio wpadl.

nie wiem... nic juz nie wiem. Chce mu wierzyc, chce z nim byc. Nie znajde juz drugiego takiego chlopaka. On ma to wszystko czego potrzebuje. Kocham go cala soba... ale boje sie, ze uwierze mu w to, a okaze sie, ze calkiem nie potrzebnie. A z drugiej strony boje sie, ze nie uwierze, rozejdziemy sie, on znajdzie sobie inna, a ja zostane na lodzie...

kolega z gory tez nie wie a broni :) ja bym na twoim miejscu byla wsciekla naet juz bez dochodzenia co jest prawda a co nie. ten wpis to nie przypadek i nie fatamorgana i nawet jak to glupota z jego strony to masz prawo byc na niego zla. jak mozesz to poszperaj po necie czy nie ma czegos jeszcze..

Dziewczyno - to jest facet, nic dziwnego, że sobie filmy ogląda. A to co tam napisał o tym seksie na jeden raz? No coś wpisał i tyle. Nie doszukuj się drugiego dna, bo jeśli facet coś robi, zazwyczaj go nie ma. I to, że się nie przyznał? Może mu głupio było.

W ktorym miejscu bronie ? Pisze po prostu, ze z takimi oskarzeniami uwazac trzeba :) nie solidaryzuje sie z Twoim facetem bo go nawet nie znam :).

w necie większość udaje kogo chce, pisze co chce...myślę że sama powinnaś czuć czy jest między wami coś prawdziwego i czy masz się czego bać wszyscy ogladają filmy erotyczne a większość się wypiera że tego nie robi napisał co napisał ale jeśli uważasz że byłby skłonny umówić się na sex ( co i dla mnie jest żenujące) to zastanów się nad waszym związkiem myślę, że wyolbrzymiasz sytuację. Facet młody jeszcze ..chciał poudawać ogierka w necie....

takie jestescie wyrozumiale? to tylko pozazdroscic waszym facetom :) ciekawe co by bylo gdyby sytuacja byla odwrotna i to autorka napisala by na swoim oncie ze szuka faceta na seks.. wezcie sie grarnijcie, nic sie od niechcenia nie robi!

Zdesperowana Domowa Żona - po prostu nie staram się widzieć czegoś, czego nie ma, jak to kobiety mają w zwyczaju. Nie chcę szukać drugiego, trzeciego czy piątego dna. Co z tego, że kobieta się nadziera na faceta wtedy? To zupełnie nic nie da, a on będzie szedł w zaparte. Nie zawsze można dostać to co się chce, w sposób jaki uważamy za słuszny, bo nie zawsze jest dobry. Autorka będzie go podejrzewać o zdradę. Co jej to da? Nic, poza nerwami, bo nie ma pewności, jak ktoś wyżej napisał - trzeba być ostrożnym z takimi oskarżeniami.

Gość zgadzam się z...
Zdesperowaną... Co innego oglądanie filmów, to jest do zaakceptowania. Ale wpisanie, że się szuka kogoś na sex, czy ten kontakt do laski, z którą można popisać... sorry ale to już przegięcie. Jak się chce tylko pooglądać, to nie trzeba wpisywać nic o sobie, a tym bardziej że się kogoś szuka. A może z tym seksem to on tylko tak gada... Tzn wierzę, że mu zależy na Tobie, autorko, ale jeśli potrzebuje więcej sexu, to kto wie, czy go nie szuka... Bądź ostrożna, trzymaj rękę na pulsie, żebyś się któregoś dnia nie obudziłą z przysłowiową "ręką w nocniku".

Ja myślę, że jeśli coś tam o sobie napisał, to żeby "zacynić" przed osobami, które może przeczytają jego wypociny. Wszystko na ten temat, pozdrawiam.

Ja musze juz spadac, bo mam duzo pracy, jak by kogos szukal to pewnie by swoja fotke wstawil. Faceci to robia wiem z doswiadczenia. Trzymaj sie cieplo autorko.

w takim wypadku mogl nic nie wpisywac. nikt oprocz osob zainteresowanych tego nie czyta. nie pisalam ze zdradzil, nie pisalam ze chce zdradzic, ale przekroczyl pewne granice i na miejscu autorki sama nie wiedzialabym co o tym myslec. ale wiem kto to wie na pewno: jej facet.

Gość zgadzam się z...
a niby co by go obchodziło co ktoś myśli o nim, skoro jedyny cel założenia profilu to oglądanie zdjęć/filmów? :O

Macie racje. Porozmawiam z nim dzisiaj szczerze. Jesli mi nie powie o co tu tak na prawde chodzi to z nami koniec.

Gość ja tez nie chce
to Regres k**wa chciałbym mieć takie problemy to opowiedz o swoch po grzyba wchodzisz jesli nie potrafisz nawet pojac o czym ktos pisze ... ? ale od dawna wiadomo ze glupi ma najwiecej do powiedzenia