Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwokastarakwoka

brak szczescia w miłości:(:(

Polecane posty

Gość Kwokastarakwoka

masakra wróciłam wczoraj z imprezy z ludzmi z pracy i ich znajomymi i po powrocie wyłam chyba z pół godziny, złapało mnie sentymaetalna tesknota za byłym po pierwsze najpierw zarywał do mnie koles, znajomy kolegi z pracy..potem tancowaliśmy dobre 30 minut..nie podobał mi sie wcale..ot tak sobie tanczyłam..ale potem mi powiedział ze sie kocha w mojej kolezance z pracy..wiec wyszło ze chciał zeby ona była zazdrosna..wiec darowałam sobie dalsze tance:O potem przyszedł super przystojny kolega z pracy, który jest bardzo spokojny..sam sie do mnie dosiadł pobadac ...tak go zanudziłam ze uciekł po 15 minutach:O hehehe niesety nie umiem zrobic dobrego wrazenia na przystojniakach:D zero chemii miedzy nami i tak sobie uswiadowmiłam, ze nigdy na imprezie nie poznałam normalnego faceta z którym bym chciała sie umówic, ze do 23 roku zycia z nikim nie byłam, i jakos nie mogłam poznac a potem poznałam mojego faceta,..przez sympatie..i miedzy nami była taka chemia..jakiej nie czułam do nikogo, nie moglismy sie nagadac..było cudownie ale niestety szybko sie okazało...ze nie wyleczył sie z ex....i ta wielka chemia i nadawanie na tych samych falach nie pomogło:O no i sie niesety rozstaliśmy no nie mam ja szczescia w miłośći

Gość Kwokastarakwoka
i właśnie wybieram się do monopolowego :o

Gość he.....
cóż... nie masz bo się nie starasz... zamiast nosic w pamięci kogoś kto cię oszukiwał bo też miał w pamięci kogoś powinnaś się ogarnąc i isc do przodu zamiast odpychac potencjalnych partnerów...

Gość Kwokastarakwoka
mam doła

Gość Kwokastarakwoka
nie zgodze sie ze nie mam b sie nie staram własnie o to chodzi ze ja o moim byłym nie mysle....rozstalismy sie 2 mce temu...wiec to dość swieze od nowego roku wcale nie myslałam wczoraj tylko mnie dopadło bardzo chetnie bym kogoś poznała i sie zakochała...ale nie widze zainteesowanych mna kandydatów na horyzoncie

Też tak mam, jak chcesz możemy razem rozwiązać ten problem :)

Gość Kwokastarakwoka
byłam na jednej randce od rozstania z nim....ale koleś nie był zbyt "normalny"

Gość Kwokastarakwoka
ta pit ciekawe jak chcesz rozwiazac problem:P

Gość Sleeping_pill
Nie ma co się nad sobą użalać. Jak nie ten to następny. Spójrz na to z innej strony. Znów masz szanse się zakochać, pierwszy pocałunek, to podniecenie. Nie umartwiaj się. Kiedy zamykają się jedne drzwi do szczęścia otwierają się drugie, nie stój jak słup patrząc na te pierwsze bo przegapisz okazję.

ja tez nie mam pomimo urody i duzego powodzenia szczescia w milosci brak :( trudnoa ostatnio zrobilam sie taka okropna zaczelam wykorzystywac zabardzo swoją urode kiedys nie bylam taka ale faceci mnie zmienili niestety nie ufam i tyle ogolnie lubie mezczyzn z tym ze nie moge spotkac tej połowki pomaranczy :(