Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem rybba

jestem facetem rybą - jestem ciotą :(

Polecane posty

Gość jestem rybba

nie chce tego znaku i mojego charakteru 😭

Gość Raczy-ca
No coz znaku zodiaku nie dasz rady zmienic nad charakterem da sie popracowac RYBKO!!!!

Gość Sleeping_pill
Mój ojciec też Rybka, niezła z niego łajza. Coś w tym jest.

Gość ehe hehehee
Jak to ciota ? :D mam kolege rybe i wcale takim męskim kapciem nie jest ,wrecz przeciwnie ,straszny playboy :D

Gość ehe hehehee
niektorzy w takie bzdury wierzą :D

Gość emilyyyyy
mój facet jest rybą :/ Nie mogę nadal go rozgryźć a to staje się już męczące ...

Gość emilyyyyy
może lepiej przerzucić się na byka niż na zimną rybę? :(

Gość rybu - przeklęte czarne niki
Jestem rybą i mam kłopoty z potencją

Gość emilyyyyy
potencja raczej nie zależy od znaku zodiaku ;) a może się mylę?

Gość jestem rybba
jestem ciotą !!! :( Enigmatyczny, zamknięty w sobie, marzyciel, często roztargniony i sprawiający wrażenie dziwaka. Człowiek spod znaku Ryb jest w gruncie rzeczy łagodny i dobry, tolerancyjny, wyrozumiały i ustępliwy. Typowy idealista - czasem aż naiwny. Jest wrażliwy i współczujący, choć sam potrzebuje często moralnego wsparcia i zawsze liczy na czyjąś pomoc. Kieruje się intuicją i przeczuciami. Charakter ma raczej słaby. Jest drażliwy, pełen sprzecznych cech, niezbyt energiczny - raczej bierny. Ten zagubiony i sentymentalny romantyk jest jednak mile widziany wśród ludzi. Serdeczny, wesoły, gościnny, ma w sobie wiele uroku. Ryby zupełnie nie mają szczęścia do pieniędzy, wykazują za to spore zdolności artystyczne. Szczególnie kochają muzykę. Mają ponadto największe ze wszystkich znaków zdolności pozazmysłowe - pociąga je magia i czary. Mają duże zdolności matematyczne, chociaż w życiu prywatnym postępują raczej nielogicznie i niekonsekwentnie. Bierność i niezdecydowanie Ryb może je doprowadzić do skrajnego lenistwa. Bywają często straszliwie łatwowierne, a niektóre z nich dochrapują się neurastenii. Rybami rządzi planeta Neptun. Kochanek spod znaku Ryb kieruje się uczuciem, które często bywa u niego zmienne - podobnie jak i nastroje. Pod pewną dozą nieśmiałości kryje się jednak silny seksualizm. Ryby pozbawione są specjalnych barier psychicznych pod warunkiem, że trafią na odpowiedniego partnera, który okaże im dużo uwagi. Potrzebują uczucia jak wody. Są w miłości oddane i uległe, może nawet zbyt uległe. Mężczyzna spod znaku Ryb to domator. Kobieta - emanuje słodyczą i tajemniczością. Najlepszym partnerem dla Ryb jest bardzo do nich podobny Rak oraz Byk i Wodnik. Może się czasem udać związek ze Strzelcem - jeśli układ gwiazd jest pomyślny. Niedobrym znakiem jest Baran, a najgorszym - Waga. Dzieci-Ryby są nieśmiałe, potulne i płaczliwe. Lubią marzyć i słuchać bajek. Spokojne i układne. Ryby powinny kształtować w sobie aktywność i liczyć zdecydowanie bardziej na siebie. Znak ten nie jest zbyt silny fizycznie. Ludzie urodzeni pod znakiem Ryb potrzebują dużo fosforanu żelaza, który ma istotne znaczenie dla krwi. Jego niedobór powoduje m.in.: anemię, obniżenie ciśnienia krwi, stany zapalne, choroby żołądka, neurastenię. Produkty zawierające dużo fosforanu żelaza to: groch, fasola, szpinak, sałata, suszone owoce (rodzynki, śliwki, figi, daktyle), orzechy, płatki zbożowe, warzywa korzeniowe i owoce soczyste. 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭

Gość emilyyyyy
Zbyt dużo w tej charakterystyce prawdy ... U mnie już 3 dzień ciszy ... Zero odzerwu nosz ku*wa mać :(

tzn wiesz ryby o[procz tego ze znosza zarazki do domu maja tez wiele zalet sa takie czule i dominujace zarazem, takie delikatne i stanowcze oooooch. Ktora laska na to nie leci. Rybki nadaja sie idealnie jako uzupelnienie zwiazku, bo na facetow baqzowych sie raczej nie nadaja, chyba ze jakas babka bedzie jechac stale na psychotropach. Ale nie przejmuj sie, przynajmniej do seksu sie nadajesz jak nikt!

Gość ololololo
chyba ze jakas babka bedzie jechac stale na psychotropach---dlaczego?

mój były to Ryba i raczej ciotą nie jest. Raczej playboy z niego, lekkoduch, panienki i te sprawy i tak w kółko. Zamkniety w sobie, wiecznie tajemnice. Jakos zle mi sie kojarzą RYBY

Gość omodeo
playboy ale zarazem ciota :D to właśnie facet RYBA , poważnie

Gość Mój maż to ryba
i nie ma nic z ciotą wspolnego, nie jest tez typem marzyciela bujającego w obłokach! moj byly tez ryba- skacze z kwiatka na kwiatek

Gość _johny_bravo_
jeśli oceniasz sie na podstawie znaku zodiaku to faktycznie jesteś...

Gość Kobieta Koziorożec.
Jestem głupia i leniwa:-) A co tam...

Gość _johny_bravo_
jako koziorożec przeczę abyśmy wybierali kobiety głupie, leniwe się zdarzają;)

Gość Kobieta Koziorożec.
Kiedyś byłam i mądra i pracowita, zaradna. Z wiekiem tylko zaradność została :-)

Gość zzzzzzzzyks
jestem rybem i to co napisał o 14:55 jestem rybba - to prawda

Gość sButrs4srtsetrs4sses
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Kamagre lepsza jest od Viagry.