Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lightttty

mój facet to kompletny baran!- przeczytajcie i poradźcie bo go zabije chyba

Polecane posty

Gość Lightttty

moja mama załatwiła mu robotę na nocki w piekarni. Musiał tam dojeżdżać z takimi facetami, którym miał dawać na paliwo. Żeby nie brać kasy od mamy pożyczyłam mu swoje pieniądze odłożone na aparat, obiecał, że z wypłaty odda. Dzisiaj mi kurwa mówi, że on z tej pracy rezygnuje bo sobie rady nie daje! no to kurwa zamiast zrezygnować po pierwszym dniu, to on zdązył większośc kasy wydać na dojazdy i papierosy a teraz nie będzie miał mi z czego oddać. Nic bym nie mówiłą gdyby to był pierwszy raz ale on ciągle czerpie ode mnie pieniądze na paierosy nosz kurwa mać, raz mu nie dałam to nie mogłam z nim wytrzymać, chodził zły bo twierdził, że bez fajek nie daje rady.Tyle razy mu tłukłam do łba, żeby oszczędzał kasę bo teraz oboje pracy nie mamy to on fajki kupuje jak gdyby nigdy nic. Zerwę z nim chyba, tylko mi go szkoda bo on teraz ani pieniędzy ani nic, chcę żeby dorwał jakąś nową pracę i po pierwszej wypłacie go rzucę jak będę mieć pewność, że sobie da radę. Wiem, że to pojebane... Uprzedzając pytania on ma 24 lata ja 23 i mieszkamy u moich rodziców

Gość rzuć dziada w pizduuu
to yakiś rajtuz

przecież gołym okiem widać żę Cie kolo wykorzystuje.. no i Twoich rodziców! Nie daje sobie rady- co to za wymówka wiesz ile ldzi żyły obie wypruwa żeby mieć na chleb aon po was jezdzi darmozjad zasrany. Dawno bym go wywalił na zbity pysk zmarnujesz sie przy nim dziewczyno i tyle z tego bedzie. Całe życie bedzie ostro gnała on bedzie walił fochy ze nie ma na fajki...zreszta co Ty masz za rodziców ze pozwalają na takie coś....mój ojciec bez wiekszych skrupułów wywalił by go na zbity pysk ale do tego musiłby oddac to co zabrał....gnój leniwy. PS straszna z Ciebie naiwniaczka........a kolo nieźle kombinuje i widzi ze moze cie w H...robić

Gość Lightttty
up

Gość koniwal23
ja mam 23 lata i wale konia to może byś wolała mnie ? wtedy bym nie musiał walić, a ja mam pracy i nie pale papierosów i czasem do kina pójdziemy co ty na to ?

Gość Lightttty
pewnie masz rację, kurwa zawsze daję się w chuja robić...faceci to chuje

Gość Lightttty
dziękju za propozycjon ale nie skorzystam koniwal23

Gość Lightttty
ja widzę to, że się przy nim marnuję, nie słuchałam rad rodziny, broniłam chuja, teraz widze ze mieli rację

mówie ci wywal go w pieruny.. pewnie bedzie skomlał pod drzwiami jak zbity pies ale nie daj sie dupkowi. Postaw ultimatum: znajdziesz prace oddasz pieniadze mozemy porozmawiac co dalej a jak nie to spadaj i juz dawno spakowałabym mu walizki..

Gość Jutro mam urodziny
Witaj droga zakochana, po pierwsze nasuwa się pytanie - dlaczego on mieszka w Twoim domu rodzinnym? Co na to Twoi rodzice?

Gość siamsiółka
I pewnie jeszcze objada Twoich rodziców?. Gdzie Ty masz rozum dziewczyno? Zbierałaś sobie na swoją zachciankę (aparat), to wyłudził tę kasę na swoje zachcianki, zamiast sobie uzbierać. Co to znaczy: nie da rady tam pracować? To może Ty masz dać radę i zarabiać mu na jedzonko, ubranko, mieszkanko i papieroski, bo on taki biedulek i bez papierosków kupionych za Twoje pieniądze będzie Ci swoje humorki pokazywał? Ej sponsorko, sponsorko.... ;)

Gość koniwal23
a tacy porządni jak ja nie mają dziewczyny i muszą walić konia jakie to żałosne ja sobie nie wyobrażam jak tak może być, że ktoś jest takim pasożytem ?

Gość kiriłł son
Fceci sa słabsi od kobiet i w niektorych pracach nieda ja sobie rady.Udowodnione.Tak ze go nie przekreslaj ,moze on jeszcze znajdzie sobie jakas prace .