Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no kurwa!!!!!!

jestem zadłuzona u własciciela za mieszkanie ;((((1500zł

Polecane posty

Gość parvop
a to ogłoszenie widziałaś? Stanowisko: Sprzątaczka (12 etatów) Wymagania: wyk. podstawowe, punktualność i obowiązkowość, dokładność i skrupulatność w wykonywaniu zadań służbowych. Obowiązki: utrzymanie nienagannej czystości na terenie Miejskiego Kompleksu Basenów. Kontakt: Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji w Łomży, ul. Zjazd 18, szkoda że już za późno

Gość jcfkwfcwcwerf
A czy sprawdzilas wszystkie moje podane wczesniej propozycje? I ty nie dawaj ogloszenia, tylko sie przejsc po firmach i instytucjach. Ja mam wrazenie, ze tobie praca salowej albo sprzataczki po prostu nie odpowiada, co jest bez sensu, bo w takich zawodach malo placa, ale przynajmniej masz stale zatrudnienie i umowe o prace. Jezeli sprawzilas wszystkie mozliwe potencjalne miejsca pracy w Łomży, to jedz do innego miasta. Nie wiem co tak się czepiasz Wrocławia, tu praca jest.

Gość jcfkwfcwcwerf
Jeszcze moze pizzerie i mc donaldy

Gość jcfkwfcwcwerf
Jest jeszcze telemarketing (ale to tez raczej w duzych miastach).

Gość parvop
potrzebna osoba do roznoszenia ulotek po Łomży od zaraz. telefon: 862182030 Przyjmę osobę do pracy w biurze, może być na staż, mile widziana znajomość programu Subiekt lub innego i doświadczenie w fakturowaniu. telefon: 693501669 Poszukuję dwóch osób, do obsługi stoiska z biżuterią na pasażu w sklapie Kauflan. Dodatkowe informacje pod numerem telefonu 509 739 282

Gość parvop
"Tabak Polska" Sp. z o.o. zatrudni SPRZEDAWCĘ do salonu prasowego w ŁOMŻY. Wymagania: obsługa komputera, dyspozycyjność, komunikatywność. CV należy wysyłać mailem, wpisując w temacie: ŁOMŻA

Gość jcfkwfcwcwerf
Ja mam wrazenie, ze to niestety jedna z tych osob, ktore liczyly na propozycje typu "podaj numer konta", a nie "czy dzwonilas do firmy x bo tam kogos szukaja".

Gość Sylwia A.
Może spróbuj pracować jako niania. Weź np. z dwójke lub trojke dzieci do siebie, bedąmiały kontakt z Twoimi dziećmi, coś sobie zjedzą też w ciągu dnia.Tylko dogadaj sie z rodzicami żeby u Ciebie w mieszkaniu mogły być, dzięki temu bedziesz miała również swoje dzieci na oku. Lub jeśli masz załatwiony żłobek dla swoich dzieci, to możesz u kogoś popacować. Rozwieś ogłoszenia w okolicach przedszkola, szkół, lub ogółoś się w internecie. Na pewno tego tysiaka na tym wyciągniesz :) Możesz też zapytać sie w urzędzie pracy, czy są jakieś dofinansowania lub zapomogina dokształcanie sie. Może otrzymasz coś takiego, dzięki czemu będziesz mogła pójść na jakiś kurs np. fryzjerstwa. Może łatwiej wtedy znajdziesz jakąś prace. Lub może jakieś dofinansowania na szkoły policealne wieczorowe lub weekendowe (wtedy możę siostra lub sąsiadka przypilnują dzieci) Zawsze możesz sie zapytać. Też czasem niektóre kierunki są darmowe (mój kolega był w szkole policealnej zaocznej i nic nie musiał płacić na swoim kierunku) Myśle że warto o tym pomyśleć i wydaje mi sie że pomysł z byciem nianią może być całkiem dobry. Masz w końću doświadczenie. Też możesz sie dogadać z kimś znajomym żeby wystawił Ci lewe referencje,że niby kiedyś u niego pracowałaś i opiekowałaś sie dziećmi, ale teraz już są w wieku szkolnym i że byłaś świetną nianią. Wtedy też bedzie łatwiej Ci znaleźć prace :) Życze powodzenia :)

Gość parvop
Poczta Polska S.A. pilnie poszukuje kandydatów na stanowisko: listonosz (czas określony) etat: 0,5 Radziłów ul. Plac 500-lecia 9 nr ref.: KW1/241/2011 Do zadań pracownika będzie należeć: * Doręczanie przesyłek i paczek pocztowych zgodniez obowiązującymi przepisami * Prowadzenie sprzedaży wybranych usług i towarów zgodnie z obowiązującymi przepisami Poszukujemy kandydatów posiadających następujące kwalifikacje: * Wykształcenie preferowane średnie * Wysoka orientacja na klienta * Wysoka kultura osobista * Dobra organizacja pracy własnej * Komunikatywność * Sumienność * Odpowiedzialność Inne oczekiwania: * Posiadanie prawa jazdy i samochodu osobowego (wykorzystanie do celów służbowych)

Gość jcfkwfcwcwerf
parvop po co tracisz czas, skoro ona i tak pracy nie znajdzie, a my "nie znamy życia":D

Gość parvop
Zero kultury osobistej w tobie, musisz być nieciekawą matką z takim podejściem pracy dla ciebie nigdy nie będzie i uwierzę, że "nie ma"

Gość 1237771
tak gdzie w ogłoszeniu wymagają wysokiej kultury osobistej - autorka odpada!!! :)

Gość 1237771
*tam

Gość pewnie, ze da sie zyc zalezy
Czego oczekiwalas, zakladajac ten temat ? Co mamy Ci powiedziec, chcesz zeby Cie pocieszyc w jakis sposob ?

Gość Liza@22
Autorka oczekiwała ,że ją wesprzecie finansowo,ale wy niekumaci,już po pierwszych postach trzeba było pytać o nr konta i zaofiarować pomoc:D

To takie buty ? ! Teraz laski sa juz tak bezczelne, ze nawet dupy nie dadza za pomoc finansowa ? No tak spoleczenstwo informacyjne nam sie kreuje !

Gość tryh565
no kurwa!!!!!! Masz 2 dzieci w wieku 4 i 2 lat,to po co robiłaś drugie dziecko jak ci tak ciężko było.

W ogole nie rozumiem po co takie tematy zakladac. Jak ktos przegral zycie to niech ma tylko do siebie pretensje.

Nie rozumiem, po co Ci falszywe pocieszanie osob, ktorych nie znasz, ja jestem szczery i nie bede Ci pisal jak bardzo Ci wspolczuje.

Uzywajac takiego slownictwa z gory zalozylas ze bedziesz miec do czynienia z podobnym.Wiec nie dziwie sie, ze tak sie stalo.Zostalas potraktowana tak jak chcialas.

Gość makumbaaa
idź się powieśśśśśśśśśśśśś jednego pasożyta mniej