Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie!

Ciaza

Polecane posty

Gość boje sie!

witam! z chłopakiem uprawialismy seks 24 grudnia i prezerwatywa nam pekla. Pozniej uprawialismy seks w sylwestra bez prezerwatywy i przez przypadek sposcil sie we mnie.Okres dostalam tak jak zwykle 6 stycznia i byl taki jak zawsze-taka sama obfitosc przez taki sam okres czasu.Problem tkwi w tym ze od skonczenia miesiaczki strasznie bola mnie piersi!!!;( Moze mi ktos pomoc i powiedziec czy czasami,niedajboze jestem w ciazy???:)

hmm wiesz roznie to byla skoro mialas okres to jest dobrze piersi moga dalej polec popniewaz one rosna a po ile macie lat ??

Gość lumpka
ja akurat nie znam kobiety, która mialaby okres w ciąży. Taki zwykły okres a nie plamienia. Teoria teorią a życie mówi, że na 99% nie jesteś wciąży

lumpka -> okres może występować normalnie do 3 miesiąca ciąży. autorko -> skoro boisz się ciąży to po kiego się seksisz w dodatku bez zabezpieczenia?

skoro się boisz ,że jesteś w ciąży to trzeba się bylo zabezpieczać! A żeby wiedzieć czy jesteś w ciąży to zrób test anie się nas pytasz! Przez ekran mamy Cię zbadać czy jak???Tak to jest jak się gówniarstwo zamiast za książki to za seks bierze :P

malinowa_jagoda -> bo dzieci mylą seks z dorosłością. to ze się to robi wcale nie sprawia że od razu jest się dorosłym

Levviatan dokładnie :) A skoro autorka jest na tyle dorosła by seks uprawiać to musi się liczyć z konsekwencjami wpadki i wziąć odpowiedzialność za swoję czyny :) Swoją drogą dziwi mnie ,że w dzisiejszych czasach nie slyszała ona o postionorze :classic_cool:

Jak chcesz wiedzieć, czy jesteś w ciąży to może zrób test? Przecież nikt Ci przez neta tego nie przewidzi. Swoją drogą sory, ale z takim niedojrzałym podejściem do seksu to powinnaś w ogóle się za to nie zabierać. Jeśli jesteś powyżej 20 to współczuję Ci głupoty, zresztą Twój facet też nie jest lepszy. Najpierw robisz potem myślisz, kiepska zasada.