Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hegegehe

Wolne związki...

Polecane posty

Gość hegegehe

Czemu wszystkich chłopaków jakich spotykam interesuja tylko wolne związki..przyjaźń plus seks . Faceci jak to z wami jest? Znow kolejny proponuje mi coś takiego, eh :(

Gość hegegehe
nikt sie nie wypowie..??

Gość fghfghfghfgh
szklana kula odp ci da

Gość trybun na kafe
strach przed zwiazaniem i odrzuceniem, wygoda to silne argumenty dla słabych ludzi a poza tym łatwiej z tego dojsc do zwiazku a jesli nie, to nikt nikomu nic nie jest winien

Gość kot13
faceci chcą mieć darmowy seks bez zobowiązan, żydzą na prostytutkę( bez urazy- to Ciebie nie dotyczy) a wiele kobiet w imię emancypacji godzi się na tę darmową rolę. Daruj sobie "wolny" związek:-) A kolesiowi powiedz na odchodne, by poszukał kogoś głupszego od siebie:-) Znajdziesz takiego, co będzie prawdziwym mężczyzną doceniającym prawdziwą kobietę:-)

Gość hegegehe
aha dziekuje , w takim razie nie skreślać go?

Gość kot13
daj mu kopa w zad- on chce Cię wykorzystać - już jaśniej nie umiem powiedzieć:-)

Gość hegegehe
yhym.. no wlasnie widze to w podobny sposob..Z tym że spotykamy sie juz albo dopiero 3 tygodnie, i troche sie do niego przywiazalam i dzisiaj napisal cos takiego..że chce przyjaźni..

Gość kot13
nie ma chyba gorszego policzka dla zakochanej dziewczyny. daruj go sobie- chcesz wysłuchiwać o jego nowych miłościach jako przyjaciółka? nie gódz się na to. Trochę zaboli ale szybko minie. Im dłużej w tej relacji będziesz tym gorzej dla Ciebie. Radzę Ci mnie posłuchac- jestem mądra.

Gość hegegehe
no, faktycznie, dam sobie z nim spokoj , dzięki:)

Zgadzam się z kotem. Byłam w takiej sytuacji, na początku mi to nawet odpowiadało bo sama nie wiedziałam czego chcę, ale potem ja się zaangażowałam emocjonalnie a on nie. Nikomu tego nie życzę. Ostatecznie stwierdził że to ja jestem winna bo przecież z góry było ustalkone że tylko przyjaźń i seks..

Gość hegegehe
no ja mam zawsze takiego pecha, bo nikt ze mną nie chce być na poważnie, chyba ze mną jest coś nie tak ;/

Gość kot13
autorko-dobrze, że zaczynasz obserwować siebie. Zastanów się , dlaczego przyciągasz takich a nie innych ludzi- może pozwalasz na zbyt wiele błędnie sądząc , ze tyle Ci wystarczy? Myślę, że zmieniając podejscie do niektórych spraw zmieni się Twoje życie. I nie słuchaj głodnych kawałków facetów- oni są dobrzy w nawijaniu "makaronu na uszy" - litośc nad mężczyzną zawsze prowadzi do kłopotów:-) Bierz tylko to, co dla Ciebie najlepsze. Jesli Ty nie zaopiekujesz się sobą, nie zrobi tego pies z kulawą nogą. A facet mając przed sobą tak cenny skarb, będzie dbał o niego i nie będzie chciał stracić.

Autorko, nie ma w tym nic dziwnego że akurat tacy ci się trafiaja, ponieważ takich mezczyzn którzy przejrzeli na oczy jest coraz więcej. Inteligentny facet jest świadomy tego że z wy to tylko do łóżka się nadajeci,e dlatego nie chcą z kobietami tworzyć normalnych związków. Nareszcie zaczynamy was traktować tak jak zasługujecie, czyli jak worki na sperme.

Gość kot13
no właśnie autorko o tym mówię, tu mamy przykład pryszczatego młodzienca który jest niespełniony jako mężczyzna, tak więc siły sobie dodaje próbując upokorzyć kobiety. Nie jest w stanie konkurowac w żadnej dziedzinie z mężczyznami( bo sam nim nie jest) tak więc buduje swą siłę na delikatniejszej od siebie istocie jaką jest kobieta. Wstyd Dominisiu...proponuję wojsko , może się tam ogarniesz.

Gość kot13
oczywiście Mama Dominisi jest również worem na spermę? tak ? dominiko odpowiedz;-)

Gość kot13
właśnie widzę ;-) no to jak z tą mamusią jest? jest workiem na spermę z której powstałeś kwiatuszku?;-)

Gość oeoeoeoeoeoe
Dominik ma racje :classic_cool: pakowac sie w staly zwiazek z kobieta? haha to paranoja

Za to wy musicie mieć bardzo nadszarpnięte poczucie swojej kobiecości skoro jedyne co chcemy z wami robić to chodzić do łóżka. Na nic więcej nie możecie liczyć z naszej strony.

Myslisz ze dlaczego autorce już nie jeden facet proponował taki układ? Bo wiedzieli ze co druga na takie coś idzie, dlatego pytał.

Gość kot13
Dominiku:-) daj sobie już spokój- ze mną nie tancz bo za chudy w uszach jesteś- możemy się zmierzyć na lotnisku- zobaczymy czy tam będziesz miał jaja jak trzeba samemu za sterami siedzieć. O Matce tak się szmaciarzu wyrażasz że jest worem na sperme- to do budy bury psie.

Gość oeoeoeoeoeoe
a po co facetowi kobieta na stałe ? teraz coraz wiecej atrakcyjnych i chetnych jest małolaty to juz w ogole - same dają jesli masz dobra gadke , fajny wyglad albo kase albo bez powodu :D

Gość kot13
dbaj o siebie autorko i rozwijaj się- trafisz na wartościową osobę na swej drodze:-) taką , która nada się na ojca Twoich dzieci. A reszte gon jak wsciekłe psy:-)

Gość no zesz kurv
tylko o płodzeniu myśli :D typowa polska rura rozpłodowa :D

Gość werfghbgvcc
u mnie odwrotnie, kazdy na powaznie i nieraz slyszalam jakby to bylo cudownie miec taka zone jak ja i tym podobne :O