Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hegegehe

Wolne związki...

Polecane posty

Kobietki sa glupie jak dzieci ale w sumie to dobrze. Można nimi łatwo manipulować i wykorzystywać do swoich celów, na przykład w pracy.

Gość ja znam rybę
albo w łóżku ;) ale zaraz się oburzą i napiszą że one czerpią z tego przyjemność i to one wykorzystują :D

Gość kot13
no i widzisz Per jak się skonczyło lubienie Dominika?Wg niego nadal jesteś naiwnym workiem na spermę jak każda( i jego Matka też)

Gość ja znam rybę
bo to łatwo się nabrać, facet zgrywa przyjaciela, wysłucha cię, pomoże ,le to nie jest bezinteresowne ;)

Gość byłam w takim układzie
i nie wmówi mi żadna dziewczyna że ona się nie zaangażuje emocjonalnie :D też tak myślałam aż do czasu kiedy mnie zostawił bo się zakochał, wiecie co to za uczucie kiedy jesteś po prostu ot tak odstawiona jak tylko kawał mięcha do przyjmowania jego spustu ?

''wiecie co to za uczucie kiedy jesteś po prostu ot tak odstawiona jak tylko kawał mięcha do przyjmowania jego spustu ? '' Po prostu wówczas taka kobieta dostrzega jaka jest jej rola we współczesnym świecie. Dobrze to opisałaś jest dla nas mięsem do przyjmowania spustu.

Gość kot13
ale Dominiku- przyznaj że dokładnie jak Twoja Mama jest mięchem do przyjmowania spustu?;-) no proszę , wypowiedz się kwiatulku:-)

Gość byłam w takim układzie
zakochał oczywiście w innej , nie we mnie .... też był taki milutki, pomocny, przyjeżdżał porozmawiać... a później odstawił , tak sobie, ale wiedziałam przecież że nic dla niego nie znaczę, a trwało to ponad rok , kobieta podświadomie się wiąże emocjonalnie nawet jeśli nie do końca zdaje sobie z tego sprawę..

Gość ololololo
kot13 ty jesteś jakaś pojebana :O najpierw najeżdżasz na te co dają dupy bez zobowiązań później na dominika który ich nie popiera :O zdecyduje się , jakaś jebnięta jesteś :O

Kotku, widzę że ciebie też tak potraktował któryś facet. Dałaś dupy, zakochałaś się i poszłaś w odstawkę. Mam racje?

Gość kot13
olo to czytaj uważnie wypowiedzi Dominisi- on gardzi kobietami , ja nie nie popieram wykorzystywania kobiet.

Gość ololololo
jakie wykorzystywania ? :D same idą, jesteś jakaś nawiedzona

Gość ololololo
aj uważam że nie ma co się żałować - SAME IDĄ, nikt ich na siłę nie ciągnie

Gość kot13
Kwiatuszku Dominiko, ja po prostu nie pozwolę, by taki ludzki śmieć jak ty co swoją Matkę nazywa workiem na spermę wypowiadał się w kwestii kobiet bezkarnie:-) jesteścieniasem i tyle dla mnie. Nawet nie masz odwagi nazwać swojej Matki po imieniu( czyli wór na spermę z którego wyszedłeś)

Gość ololololo
ale nie powiedział że każda kobieta to wór na spermę , chociaż większość się tak zachowuje :O jakaś kurwa nawiedzona feministka

Gość ololololo
bo jak nazwiesz kobietę która jest tylko dla faceta pogotowiem seksualnym ? :O

Gość kot13
o bron Boże , tylko nie feministką , prosze mnie tu nie obrażac:-) ja po prostu uważam, że nie ma czegoś takiego jak równouprownienie. A Dominika napisała , że wg niej to wszystkie kobiety to worki na sperme. tak więc JEGO MATKA TEŻ- TO CHYBA LOGICZNE PRAWDA?

Gość ololololo
ale napisał ze wszystkie kobiety czy te z pogotowia seksualnego?

Gość kot13
a teraz się Dominik wykręca od odpowiedzialności za słowa jak nędzny piskorz. Kolo tu pisze , że w wojsku był- jakoś tego tu nie widze- brak honoru i tyle.

Gość niedługo przed 30stką
Dominik to świr. Co do tematu, osobiście nie zaufałbym kobiecie co była w wolnym związku. To jest jakieś poderzane, podejżewam że taka kobieta ma niski poziom samoświadomości, może potrzebuje sobie coś udowodnić, niezależność czy coś podobnego, nie wiem. Z drugiej strony patrząc: Znam kilku kolegów co lubią wolne związki, i szacunku z ich strony żadna kobieta nie uświadczy. Ona ba być do ruchania i tyle, a gadki szmatki są po to by sobie nie poszła. Czy normalna dziewczyna na to by się zgodziła?

Gość kot13
WSZYSTKIE OLO dlatego teraz tak ciężko mu ustosunkowac się do tego , że jego Matka też. To mu mega nie pasuje:-)

Gość ja znam rybę
dokładnie kobiety próbują się w tych sprawach równać z facetami ale nie powinny, bo gdzie jest powiedziane że facet ruchacz robi dobrze?

Gość faacet32
jeny facet musi spuścić z siebie testosteron, potrzebuję babke do seksu, ale kobieta powinna myśleć innymi kategoriami, dla kobiety seks to powinno być co innego, sam bym nigdy się nie związał z kobietą z którą jestem w wolnym związku

Gość kot13
Dominiko, już Ci napisałam , że za chudy w uszach jesteś, zmierzyć to się ze mną możesz , ale na lotnisku w szybowcu - tylko pieluchy nie zapomnij włożyć bo jak będziesz srał ze strachu możesz spodnie zabrudzić. takich jak Ty to ja wciągam nosem- mnie interesują męzczyźni a nie ludzkie śmieci co na własną Matkę mówią wór na spermę.

Gość kot13
sam je wyznaczyłeś-Dominiku w przeciwienstwie do Ciebie dupku ja zawsze o Twojej Matce wyrażam się z wielkiej litery bo mam szacunek do kobiety. Szkoda że Ty nie- ale Ty nie masz honoru więc o czym tu gadać. Konczę temat z Tobą. Dziewczyny- wolne związki- nie:-)Wolnośc w związku- tak- z poszanowaniem drugiego człowieka.

Ja juz wole wibrator niz taki wolny zwiazek, nie bede dawac satysfakcji takim facetom jak dominik

A co jeśli chłopak jest po przejściach, nie chce sie narazie wiązać a np. ze mna mu bardzo dobrze , nie mysli o bylej, nie nudzi sie , da mi buziaka i przytuli..gdybym chciala sie kochac to pewnie bysmy sie kochali, niby nazywa to przyjaźnią...czy to to samo?:>