Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hegegehe

Wolne związki...

Polecane posty

Gość leeemonka
speeedy kiedyś był tu popularny taki wątek http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4683844 im nie ma co wierzyć w te bajeczki ;) nawet jeśli faktycznie jest po przejściach to o tobie myśli tylko w kategorii łóżko

Gość kot13
Speeedy- numer stary jak świat- na tzw litość

oooojjjjjjj to nie dobrze...trzeba sie nad nim zastanowić , nim sie przyzwyczaje do niego..hmm... dziekowa za linka:)

Gość irgga
speeedyyy. miałam dokładnie to samo :( tak się żalił, jaki to on samotny, nieszczęśliwy, był taki czuły itd itp... ehh szkoda gadać

Gość kot13
głupie pytanie speedy- a jak się mogło skonczyć. Daj sobie spokój z takimi relacjami- kobieta powinna być królewną dla swojego króla a nie jakims tam wypełniaczem czasu

Gość fxfxfdbf
zapewne podymał i zostawił 🖐️

Gość pikkks
speedy właśnie tak najlepiej sprawdzić, facet od prawie pierwszego spotkania nalegał na seks, ja mówię nie, poczekaj trochę bo mam wrażenie ze tylko ci chodzi o jedno, kilka spotkań znowu to samo, aż znalazł łatwiejsza , natomiast obecny posłuchał się mojej prośbyi tu nie chodzi ze masz czekać pól roku i 3 dni tylko o to że poczujesz że faktycznie coś z tego może być i nie zależy mu tylko na jednym

widzisz , tez mu tak napisalam ze chodzi mu tylko o jedno, i mowil ze nigdy mu tylko o to nie chodzi, i nadal sie chce spotykac mimo ze wie ze dupy nie dostanie , ale wiązać też sie nie chce...;]

Gość kot13
to po cholere chce się spotykać, jak myślisz speedo? no jak sądzisz??Możesz się spotykać ale jako koleżanka jak mu towarzystwa brak- ale ŻADNYCH MACANEK

Gość hegegehe
I sie skonczyło :( Troche mi Go brakuje , mam nadzieje że mi wkoncu przejdzie:(:( Czuje sie okropnie :(

Gość hegegehe
choćby te glupie rozmowy na gg :(:(

Gość kot13
autorko - a czego tu żałować:-) poboli i przestanie, a jednego frajera masz już z głowy:-) Pamiętaj, Jesteś wartościową osobą:-)

Gość hegegehe
kot13 Dziękuje Ci, żeby wiekszość tu było takich osob jak Ty , to naprawde było by super..