Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heehhe

dzień mojego ślubu = rocznica ślubu moich rodziców

Polecane posty

Gość heehhe

witajcie, zaplanowaliśmy nasz ślub na dzień, w którym wypadać będzie rocznica ślubu moich rodziców. chciałabym bardzo zorganicować coś super dla moich rodziców, by poczuli się wyjątkowo. ale nie mam pomysłu.... tzn mam jakieś, ale wydają mi się nieciekawe. może Wy mi pomożecie. będę bardzo wdzięczna za wszelkie pomysły :)

Gość a co planujesz
moze cos wymyslimy razem

Spotkałam się z prezentem dla rodziców, danym na weselu... Eleganckie pudełeczko, w tym zdjęcie ślubne rodziców powiększone, w ładnej ramce.... Rodzice się cieszyli... :)

Gość esteeeeeee
Moze zrobcie pokaz zdjec rodzicow z podkladem muzycznym. Od najmlodszych lat, pozniej jako pary, narzeczenstwa, dalej slub, Twoje i rodzenstwa urodziny, wazne chwile,az do teraz. Zakoncz jakims wspolnym zdjeciem. Z tekstem podziekowan. Do tego kwiaty dla rodzicow, dla Taty moze jakis dobry alkohol , dla Mamy jednodniowy bon w spa/salonie pieknosci. Wszystko zkonczone pokazem fajerwerkow.

Gość wsioski pomysł
:o widać skąd jest autorka i jak infantylna jest

Gość heehhe
z tym pokazem zdjęć to faktycznie niezły pomysł, też się nad tym zastanawiałam, jednocześnie stwierdziłam, że to kompletnie może nie zainteresować rodziny mojego narzeczonego. bo co ich obchodzi, ze 25 lat temu teściowie ich syna wzięli ślub, albo jak wyglądali jako bobasy :) "wsioski pomysł" jesteś tak przenikliwy, że umiesz zgadnąc skąd jesteśmy, a z dokładnością do ulicy czy tylko dzielnicy??? ja pomyślałam, że może po naszym pierwszym tańcu - "wodzirej" powie coś o ich rocznicy i zatańczą jakiś swój taniec a poźniej my wparujemy z kwiatami i jakimś prezentem. no właśnie ....co do prezentu moja wyobraźnia wysiada. bon w SPA mnie osobiśnie wy ucieszył, ale moja mama jakoś średnio się by tam odnalazła.

Gość a tu się: mylisz
jeżeli zlecisz to profesjonaliście, a on to dobrze wykonana, to taka mała rekonstrukcja z wydarzeń, oczywiście dobrze dobranym i różnym podkładem muzycznym, czyli wszystko w jednej pigułce, poruszą wspomnienia wszystkich, byłam na takim weselu, wszyscy świetnie się bawili, a o kopie wszyscy chętnie prosili a tam był ten tekst między innymi http://www.youtube.com/watch?v=OQlHTerDuwI można się nieźle pobawić, oczywiście jeżeli zlecisz to osobie mało kreatywnej, to ich same zdjęcia i nudny podkład muzyczny może zabić weselników nudą ale takimi wstawkami jak się kiedyś żyło wszystkich pobudzają do śmiechu

Gość heehhe
maz rację, myliłam się ;) chyba nie umiałam sobie wyobrazić co można zrobić z taką prezentacją oprócz wklejania do niej zdjęć w porzadku chronologicznym :) tak się składa,ze mój braciszek i jego dziewczyna są informatykami, więc pewnie im to zlecę :] faktycznie, może to rozluźnić atmosferę, rodziny się wyluzują :)) dzięki !!!!! ale mimo wszystko chciałabym dać moim rodzicom jakiś prezent. jeśli macie jakieś pomysły - proszę piszcie!!

Gość a tu się: mylisz
uwierz mi to doskonały prezent, ludzie chodzili z łezką w oczach, a jak zlecisz to rodzinie to sukces gwarantowany, bo oni czają te klimaty, powodzenia

Gość heehhe
właśnie jestem coraz bardziej przekonana do tego. ale obawiam się jednego - że ja się poryczę, bo mam do tego ogromne predyspozycję i dlatego początkowo chciałam mniej wzruszający prezent im zafundować. ale teraz już zacznę 'projektować filmik'.

Gość adamari266
Moze bilety do kina, badz teatru, w zaleznosci co rodzice lubia, a nastepnie jakas romantyczna kolacja tylko dla rodzciow w jakiejsc fajnej restauracji.

Gość Kasymina
My byliśmy w podobnej sytuacji - chcieliśmy to fajnie rozwiązać. Daliśmy więc rodzicom drzewo genealogiczne ,taką płaskorzeźbę z imionami całej naszej rodziny i dziadkami, które zamówiliśmy wcześniej na http://ogrodybasi.pl. Moi rodzice byli tak szczęśliwi, że popłynęły nawet łzy szczęścia. Teraz gdy wchodzę do rodziców i patrzę na drzewko, przypomina mi się mój ślub.

Gość żalllllllll
dziewczyny fajnie się przejmujecie rocznicą slubu rodziców,aż miło poczytać. My zmężem też mieliśmy niedawno 25 lecie małżeństwa jednakże nasze dzieci poszły po najmniejszej linii oporu,a liczyłam na coś bardziej orginalnego:(:(