Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze wiedziec to

PYTANIE odnośnie MATURY.. ważne

Polecane posty

Gość musze wiedziec to

Proszę napiszcie mi jakie mieliście oceny w szkole z matematyki i jak Wam poszła matematyka może być ta próbna dla tegorocznych maturzystów, albo niech wypowiedzą się maturzyści z poprzednich lat, którzy zdawali matematykę na poziomie podstawowym Ja mam 2 z matematyki czy mam szansę zdać na te 30% bo próbnej nie zdałam dostałam jakiegoś zamroczenia. Mimo, że na lekcjach pracuje i ogólnie staram się uczyć. Czy dwójkowi uczniowie mają szanse zdać te mature, którzy zresztą w ogóle nie mają głowy do matematyki.

Gość Barbara z Krakowa
Z poprzednich lat nikt Ci nie napisze, bo matma jest dopiero od zeszłego roku szkolnego obowiązkowa. Szansę masz zawsze, a chodzisz na jakieś dodatkowe zajęcia? Na pewno w Twojej szkole są jakieś.

Gość musze wiedziec to
to chociaż ci z 2010 roku:) chcę się zorientować czy dwójkowi dali sobie radę.

Gość niiunia919191
jestes napewno w lepszej sytuacji niz ja rok temu... :) zdawalam mature obowiązkowo, Oba semestry nie zaliczone czyli 1, zadnej pozytywnej oceny, miesiac przed matura zaczelam sie uczyc bo zarty sie skonczyły:) bylam tylko raz na korkach, reszte wytłumaczyły mi kolezanki z klasy pare pytań do nauczycielki i zdalam na 57 %. nie martw sie wiem co czujesz tez sie bałam matmy ale jakos poszło :)

Gość musze wiedziec to
nie w szkole nie ma takich zajęć, ale chodzę na korepetycje. TYlko ze mną jest taki problem, że zadania potrafię przynajmniej te zamknięte za otwarte nawet się nie biorę. Na lekcji jak chodzę do tablicy, na korkach. Ale sprawdziany zaliczam tylko na dwójki po prostu w sytuacjach stresowych myślenie mi się wyłącza. Tak samo wiem, że może być na maturze po prostu głupieje, za bardzo kombinuje mimo, że odpowiedź jest oczywista to ja szukam haczyków i w ogóle. Z próbnej zabrakło mi 4 punktów do zdania.

Gość jesli masz marzenia
spokojnie. Ucz sie od poczatku działami, na spokojnie. Masz szanse zdac na 30%. Ja mam 3 z matmy i mature próbną zdałam na 50%.

Gość musze wiedziec to
niiunia - cieszę się, że Ci się udało ponad 50% to bardzo ładnie:) mi próbna nie poszła, ale mam nadzieję, że ta w maju jakoś lepiej pójdzie.

Gość musze wiedziec to
uczę się hehe w życiu tyle z matematyki nie umiałam co teraz, ale mimo wszystko to jest za mało mogę zadać Wam pytanie?? jest takie zadanie 2 do potęgi 20 * 4 do potęgi 40 po rozpisaniu wychodzi mi dwa do potęgi 100 a w rozwiązaniu jest 4 do potęgi 50 za nic nie wiem dlaczego

Gość musze wiedziec to
prawo jazdy mam od roku:) ale za to Polski zdałam na 85% i angielski na 60 ale matematyki nie mogę no z matematyki dyrekotore fakt jestem tuman wiem, ale procenty potrafię wyliczyć.

Gość gąski gąski do domu
2 do potęgi 100 to to samo co 4 do 50:classic_cool:

Gość Wzruszona357
słuchaj ja mam na polrocze 2 a mature probna zdałam na 70 % :)

Gość a jajaajajak
ja próbne zdałam wszystkie, matma50%, polski 84%, angielski 67%, wos rozszerzony 55%, po prostu opanuj nerwy- u ciebie byc moze winowajcą jest stres. Stres spowoduje ci chaos w umysle na maturze. Musisz podejsc spokojnie!

Gość musze wiedziec to
wiadomo musi być to samo.. tylko nie wiem na jakiej podstawie do tego dojść wlasnie przez takie zadania oblewam. Umiem obliczyc niby wynik wychodzi dobry, ale w odpowiedziach nie ma mojego rozwiazania i mam problem bo jest pod inna postacia a ja wlasnie na czyms takim sie wykladam:( najwyzej obleje i napisze poprawke do sierpia jeszcze duzo eh

Gość musze wiedziec to
dyrektore i tobie tez wyszlo 2 to potegi 100, a to nie jest poprawna odpowiedź.

Też mam 2 z matmy, ale obie próbne udało mi się w tym roku zdać :) Co prawda nie były to wyniki wybitnie, ale jednak :D

Gość musze wiedziec to
wlasnie takim samym sposobem liczylam wiec nie rozumiem czemu poprawna odpowiedź to 4 do 50:(

Gość fsdaggf
Ja w tatym roku zdawałam.. miałam 4 z matmy i 82 % z matury. ci co mieli 2 pozdawali... na ookoło 40 chyba :X a niektrorym sie udalo na 30 rowno xd ale z mojej klasy nie zaliczyło matmy 5 osob i mieli poprawke jakby dostali te 2 na koniec byc moze zanizyli by srednia i nie zdali:D

Gość musze wiedziec to
dziekuję Ci dyrektore:)

Gość ja zdawalam w 2000 r
matme dobrowolnie lubilam ten przedmiot zawsze na 3 lub 4 probnej nie zdalam, zalamka totalna ale juz na maturze poszlo o niebo lepiej zdalam na 4 a nie przykladalam sie bardziej raczej szlam z nastawieniem bedzie co bedzie, glowa do gory :)

Gość fsdaggf
z tym ze w tamtym roku próbne były jakies ee kosmiczne xd jedna na 60 pare zdalam [ taka co wszyscy pisali] a pierwsza nie wiem chyba szkolna to była to 8 osob na 28 zaliczyło z klasy :D

Gość blonf dddd
2^20*4^40= 4^40*4^40= 4^80 no kurwa chyba to logiczne

Gość musze wiedziec to
dyrektore, ale czy to wazne czy ktos zdał na 35% czy na 50 jeśli i tak nie zamierza tej mautry wykorzystać na studiach. Ważne, że jest matura. Przynajmniej ja będę cieszyła się, że zdam na 30% nawet jak ktoś pomyśli, że to poprzez szczęście a naprawde nic nie umiem. Zreszta to pewnie będzie prawda:) no, ale coz jak sie matematyki nie uczylo nigdy to sie teraz trzeba meczyc inni zdaja z palcem w dupie, a ja sram czy aby bedzie chociaz te 30%. Wazne, ze Polski zdam bez problemu i angielski to chociaż dwa stresy mniej;)

Gość musze wiedziec to
"blonf dddd 2^20*4^40= 4^40*4^40= 4^80 no k**wa chyba to logiczne" Hehe takie to logiczne widać dla Ciebie, że aż Ci wynik zły wyszedł:P

Gość madzialennkaaaa
mi wychodzi tak 2^20*4^40= 2^20*(2^2)^40= 2^20*2^80= 2^100

Gość madzialennkaaaa
i potem chyba tak 2^100= (2^2)^50= 4^50