Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szmalczyk_czy_oliwa

facet Wodnik,poddałem analizie swoje mocne strony ,krytycznie podronzylem

Polecane posty

manka-menty ,bez lenku wstapilem w czeluscie kju(nie było tak gleboko jak siem obawialem ,przypominalo to raczej wejscie do miednicy z wodom,duzo plusku ,radochy ale cienzko pogronzyc siem w odment) sceptycznie przyjżałem siem wymaganiom drugiej płci mi stawianym ,"dobra nasza" pomyslalem,wszzdkie bez wyjatku chcialy heteryka w przedziale wiekowym 16-67 -"czyzbym byl odpowiedziom na ich modlitwy?)spisałem to wszystko i wrzucilem do komputera po mniej wiencej dobie nadeszla prognooza ,mam szanse w zawodach Cheerleaderki,faszjonisty albo dekoratora biurowych fasad...w zwinzkach uczuciowych powinienem poszukać drugoej połowy wsrod wędrownych trup cyrkowych...wszystko to w zasadzie odpowiada mojemu kostycznemu poczuciu estetyki

Gość aha i achhhhh
no popatrz, ja Wodniczka i mam takie samo wrażenie :D

to siem nazywa koincydencja,nie doszukiwal bym sie jednak zbyt wielu zbiieznych,podalem bowiem i ciebie analizie ,roznice som diametrialne ,ja nie kpie z ludzi aby im przypierdolic tty ofszem, nie posuwam siem to pewnych rzeczy bo siem brzydze ty nie masz oporuf ,ja nie obnoszem sie ze swoimi bledemi nierobiem z nich tatrzyku i warsztaciku ,nie tlumacze dranstwa plciom i innymi pipszotami bo to slabe jest ,nie uwazam ze cele uswiencajom srodki i wiesz co mysle ,mysle ze lichota jest mii tak samo znana jak innym ale to zaden powod

Gość poddaj analizie ryby
ciekawi mnie prognoza dla mnie (pomimo że w te głupoty nie wierzę, warto się dowiedzieć)

Gość szmalczyk_cz_oliwa
a co ma do tego zodiak? zodiak to pszykuwaczuwagi do wontku myslale w przudy aby zaczonc tak-'seks ,forsa i rockendrol' albo 'Polska milon baby dolars zmienila kolor pazurków'(czytam babskom prasem wienc wiem to i owo o luckich namietnosciach) ale pomyslalem ze wole przykuc kameralnie uwage a niee wzbudzac tani blihtr i histerie stont 'wodnik'