Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jtyi67u

Przeczytajcie opis tej laski z sympatii:O

Polecane posty

Gość jtyi67u

http://coffine.sympatia.onet.pl/ 1-ona ma dopiero 16 lat, sympatia jest dla ludzi po okolo 20, 30 latkow, ktorzy juz traca wiare w to ze kogos spokaja, pokochaja.. 2-opis partnera, a tymbardziej koncwoka - usmialam sie:D "Oa jest wyjatkowa"..:D :(:( [cześć]

Gość do Hmmm-wierzyc-nie-wierzyc
Coffine W życiu piękne są tylko chwile. Mój opis Wiek: 16 Płeć: Kobieta Miasto: Skierniewice, Bolimów Województwo: łódzkie Kraj: Polska Budowa ciała: Normalna Wzrost: 157cm Kolor włosów: Ciemny blond Kolor oczu: Brązowe Znak zodiaku: Rak Wykształcenie: Podstawowe Zawód: Student / uczeń Wyznanie: Rzymskokatolickie Mówię w językach: niemiecki, angielski, polski Stosunek do papierosów: Nie przepadam Stosunek do alkoholu: Lubię tylko okazjonalnie Stan cywilny: Panna Ma dzieci: Nie Chce dzieci: Nie wiem Szukam: Niczego nie szukam, pisz jak masz odwagę Ranking w imprezach: Ta osoba nie była jeszcze na żadnej imprezie Średnia ocena jej imprez: Ostatnie logowanie: w ciągu 1 godziny Adres: www.coffine.sympatia.onet.pl Rozmawiaj Napisz Puść oczko Zadaj pytanie Zapisz w adresach Dopisz się do Księgi gości Swatka Flirtuj przez SMS Podaruj Prezent [Kup mi prezent!] Kup coffine niezwykły prezent! Podaruj członkostwo w Klubie! [Kup mi prezent!] Kwiaty, kosze owoców i wiele innych zobacz w Pasażu Sympatii Horoskop miłosny - sprawdź czy pasujecie Rakundefined Mój opis jaka ja jestem ? Na pewno wyjątkowa, czasami słodka, miła, romantyczna w innej chwili zła i bardzo niegrzeczna aczkolwiek potrafię jeszcze być szaloną imprezowiczką. Potrafię się dostosować do sytuacji. Uwielbiam tańczyć! Lubię się przytulać, poznawać innych ciekawych ludzi. Poza tym jestem numerologiczną 3. (LICZBA 3 - osoby o tej wibracji lubią błyszczeć i olśniewać otoczenie, obdarzone licznymi talentami, charakteryzuje je ogromna ciekawość świata. Trójki są obdarzone wyjątkowym magnetyzmem, muszą i lubią być ośrodkiem zainteresowania, są łase na pochlebstwa i komplementy. Ze wszystkich wibracji najłatwiej nawiązują kontakty. Są powszechnie lubiane, aktywne i zaradne, ale rzadko zdarza się, żeby dążyły do dominacji nad otoczeniem. Ich elokwencja czasami przeradza się w gadulstwo, trudne do zniesienia, ze względu na to, że trójki są mistrzami w mówieniu o niczym - z tej wibracji wywodzi się najwięcej mitomanów. Posiadają wrodzony wdzięk towarzyski, mają wielu przyjaciół. Ludzie lubią z nimi po prostu być. Kochają prowadzenie otwartego domu, czerpią satysfakcję z podejmowania gości. To sybaryci, kochający wygodne życie i nikt, tak jak oni nie potrafi docenić luksusu i nikt tak pięknie nie czerpie radości z przyjemności, jakie niesie życie. Maja w sobie wielki potencjał miłości. To osoby wiecznie rozedrgane, gotowe do przeżywania nowych doznań. Nienawidzą szarej codzienności, monotonii, systematyczności i przeciętności. Nie miewają humorów, nie popadają w depresje. Atrakcyjne, kokieteryjne, często próżne, bardzo dbają o swój wygląd. Natura ludzi wolnych, dlatego nie można ich zmuszać do wykonywania zawodów praktycznych czy konwencjonalnych. W wykonywanych zawodach osiągają znaczną, wyróżniają, pozycję (tę wibrację mają wiodący dziennikarze TV, niestety, ze zrozumiałych względów, nie mogę tu przytoczyć nazwisk). łatwość wypowiedzi, zarówno w mowie jak i w piśmie, uzdolnienia literackie, bogactwo wyobraźni, fantazja i ogromna pomysłowość - wszystko to czyni z 3 utalentowanych ludzi sztuki, a ich wyczucie piękna i barw pozwala się wybić w każdej dziedzinie związanej z modą i sztuką. Są to również świetni prawnicy. Największym problemem jest to, szybko się zniechęcają i nużą (szczególnie, jeśli wykonują pracę, w której nie mogą rozwinąć skrzydeł). Partnerstwo i uczucia - intensywność i namiętność przeżyć. Zanim spotkają swoją drugą połowę cieszą się opinię pożeraczy serc. Wdzięk i czar czyni z nich bardzo atrakcyjnych partnerów, często zmieniają obiekty swoich emocji. Kochają być zakochani. Jednak, jako małżonkowie są lojalni, czuli, cenią dom i życie rodzinne. łatwo wybaczają, ale podlegają dosyć częstym zmianom nastrojów. Ponieważ nie mają problemów kontaktach z ludźmi, więc partnerstwo wychodzi im dosyć łatwo , najlepiej porozumiewają się z własną wibracją, a także z 1,5,9 - bo te wibracje również poszukują głównie pozytywnych stron życia. Pozostałe wibracje - 2,4,6,7 i 8 też znajdą wspólny język z radosna trójką. Trzeba pamiętać, że frywolność i lekkomyślność trójek jest pozorna.) Mój wymarzony partner moim wymarzonym parterem byłby brunet o niebieskich oczach o ładnej posturze, który był by szalonym romantykiem jak ja. Potrzebuje partnera na te wspaniałe chwile radości i zabawy ale i także na ni smutku i rozmyślań. Cenię sobie szczerość. Lubię gdy facet dba o siebie. Mój partner musi być wierny kochający a ja odwdzięczę się tym samym. Szukam miłości, którą podadzą na tacy zaufania, obleją sosem romantyzmu posypią szczerością, z lekką nutą pikanterii i zapachem słodyczy.

Gość skradziona świnka morska
musze stwierdzić, że na tle innych 16 latek wypada tak marnie , że słusznie szuka facia w necie :D

Gość fuckingboooook
i w dodatku spod Skierniewic... moje miasto!!!!!

Gość jasminowa panna młoda
Myślałam, że to chłopak, co za typ urody.

16 latka i szuka kogoś odpowiedzialnego... nie ma to jak robienie z siebie na siłę kogoś dorosłego

Gość jtyi67u
porazka.. WYJĄTKOWA.. Nie powinna pisac tego wprost, chlopak sam to oceni...:)

Gość jtyi67u
wlasnie..:D

Gość wiesz co..... .. .
ale latwo jest wstawic kogos fote i sie z tej osoby posmiac co? Pokaz swoja fote itp i tez Cie ocenimy...jak jestes w necie anonimowa itp to jestes madra a normalnie to co? Pewnie jak masz cos powiedziec to sie jakasz ze strachu...Zreszta nudzi Ci sie ze pzegladaz sympatie i czytasz opisy 16-latek? wspolczuje, ze masz takie marne zycie

Gość jtyi67u
nie, zle zrozumialas, chodzi mi tlyko i wylacznie o opis tej dziewczyny, absolutnie nie o zdj:) Bo jakby nie patrzec - nie jej wina ze taka jest, tak wyglada, no nie?

Gość wiesz co..... .. .
ale to gowniara no...wiekszosc gowniar ktore sa zakpmpleksione mysli, ze jest taka dorosla i marzy o odpowiedzialnym wyjatkowym facecuie i mysli, ze jest wyjatkowa, niepowtarzalna itpo

Gość wiesz co..... .. .
nie maja ladnego wygladu wiec mysla, ze zainteresuja faceta takim "wyjatkowym" opisem...ale sa jeszcze mlode, glupie...niech sobie tak pisza wazne ze sie nie puszczaja i nie wygladaja jak dziwki