Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria85

Polska = kraj nietolerancji, ściślej pobili mi chłopaka!

Polecane posty

Gość dds
"abyście nie osądzali kogoś na podstawie tego w co wierzy bądź skąd pochodzi!" wzajemnie :o🖐️

do autorki - współczuję bardzo twojemu chłopakowi , tym bardziej ,że został pobity za coś na co nikt nie ma wpływu - za narodowość . Wierz mi , sa ludzie dla których kolor skóry czy pochodzenie innego czlowiela nie maja znaczenia . Ważnie jeki jest ten człowiek w " środku " :) Tego zbiorowiska głupków , odważnych przed monitorami - nawet nie słuchaj :)

Gość dds
"wogóle polska to zakała Europy. istnienie tego smiesznego kraiku i tych ludków uposledzonych to jest ksenofobia, antysemityzm eurosceptyzm i homofobia" sam jestes zakałą, ale Polski.

moja droga, jeśli chcecie mieszkać w Polsce to musicie przywyknąć do takiego traktowania! myślisz, że jeden twój post na tym beznadziejnym forum cokolwiek pomoże? coś zmieni? nie bądź naiwna ja nie mam nic do obcokrajowców- znam kilku i poza wyglądem nic ich ode mnie nie różni- rzecz jasna. dla mnie mogą mieszkać gdzie chcą i nie robią mi tutaj różnicy ale w Polsce to zacofanie i nietolerancja nie skończy się przez kolejne 100 lub 200 lat. trzeba by jebnąć bombę i zacząć od nowa- wtedy by może coś podziałało:P jeżeli chcecie żyć normalnie, a co najważniejsze- zapewnić własnym dzieciom godne życie w którym ludzie je szanują to wyjedźcie sobie gdzieś indziej! anglia, irlandia, byle co. tylko nie tutaj:)