Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arturfff

PYTANIE PIERŚCIONEK (FACET)

Polecane posty

Gość arturfff

Witam, mam problem z wyborem pierścionka zaręczynowego. Usłyszałem kiedyś (kiedy jeszcze nie miałem planu zaręczyn) że podobają jej się: białego złota, z jasnymi kamykami, takie które widać ale nie za mocno. I nie te klasyczne: czyli obrączka a w środku jeden lub trzy kamyki. Staliśmy wtedy przy wystawie i luźno sobie gadaliśmy (nasi przyjaciele się zaręczyli)... Może coś doradzicie? Czy taki spełnia wymagania: (nie koniecznie z apartu ale tu jakieś takie wzory znalazłem...) http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,kolekcje,Hollywood,1081

Gość arturfff
link jest poszatnowany http:// www.apart.pl/pl/diamenty,c,kolekcje,Hollywood,1081

Gość arturfff
trzeba usunąć spację...

Gość defdsfsw
wow 6 tyś na pierścionek?

Gość arturfff
ładny ten w linku, właśnie myślę o czymś takim bardziej widoczny... Nie koniecznie kupię w apart, ten wzór jakoś tak mi się rzucił w oko. Chodzi o proste ale jednak widoczne, żeby potem obrączka go nie przytłoczyła np

Gość [op['piyt
Już mi się wyświetliło... Piękny, z całą pewnością się spodoba :D No, cena też ładna ;)

Gość [op['piyt
Mnie też podobają się w właśnie w takim stylu pierścionki. Myślę, że dobrze wybierzesz :D Ten, który pokazałeś jest naprawdę piękny.

Gość arturfff
no cena jest nie mała, może coś podobnego znajdę w mniejszej, ale jeśli nie znajdę nic co mnie ujmie to zaryzykuję... w końcu chcę się oswiadczać tylko raz (mam nadzieję że kolejnego nie będę już kupować) :)

Gość [op['piyt
Jeżeli Cie stać, to nie oszczędzaj na pierścionku :) Ale cena powinna pełnić rolę drugorzędną, ważne by -tak jak napisałeś -pierścionek po prostu Cię ujął... :)

Gość arturfff
dzięki za rady:) Teraz jeszcze kwestia czy go przyjmie:P

Gość [op['piyt
Heh, na pewno :) Nie zapomnij zadbać o odpowiednią scenerię oświadczyn ;) Większość kobiet lubi być w takiej chwili zaskoczona... Masz już jakis pomysł?

Gość kasiaaaag
ten pierwszy, który zaprezenowałeś (za 6.000) jest o wiele ładniejszy od tego drugiego. taki bardziej ponadczasowy i chyba bezpieczniejszy no i oczywiście przepiękny