Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet pannna

Jestem facetem - panną, to gorzej niz być ciotą

Polecane posty

Gość facet pannna

Ciągle bym tylko sprzątał pokój i mył naczynia, tylko to mnie interesuje

On-Panna: Solidny i lojalny, żaden tam pędziwiatr. Nie licz jednak, że będzie cię prowadził przez świat za rączkę! Nie jest specjalnie obrotny, wielu rzeczy będziesz musiała go sama nauczyć. Poza tym, niewiele wie o kobietach. Jednak to dobry materiał do szkolenia, bo plastyczny. Łatwo go omotać dziewczyńskimi sztuczkami.

Gość facet pannna
Poza tym w dzieciństwie nie bawiłem się z chłopakami bo bałem się że się pobrudzę, a jak się pobrudziłem to płakałem wniebogłosy, a dziewczyn nie lubię bo im się coś wydziela z dziurki, coś śmierdzącego

Gość dfgdgdgdfgd
niestety zenskie panny to tez cioty

Ja mam wodnika i wlasnie tego mu sie nie chce robic, chetnie cie przygarne, bede miec wreszcie posprzatane mieszkanie.

A to mój znak zodiuku Przychylność bogini Wenus sprawia, że panowie urodzeni w jej znaku posiadają dziwną łatwość pozyskiwania sympatii u ludzi, a wiele kobiet wyczuwa od nich emanację erotycznego ciepła i powabu. Byk - najbardziej zmysłowy (nie mylić z temperamentem) spośród Znaków Zodiaku w miłości może dać kochanej kobiecie maksimum rozkoszy i zaspokojenia, a w życiu codziennym poczucie spokoju i bezpieczeństwa. Dotąd, dokąd z nią jest! Nic więc dziwnego, że panowie z pod tego znaku najczęściej mają duże powodzenie, ale o dziwo, ich związki nie zawsze bywają udane. Byk traktuje kobietę jak swoją prywatną własność, o którą należy dbać. Będzie ją strzegł jak Cerber Podziemi, a najchętniej by ją uwiązał na łańcuchu. Chyba nie minę się z prawdą sugerując, że pas cnoty wymyślił rycerz z pod znaku Byka. Sam natomiast do wierności nie jest stworzony. Urokowi kobiety, która mu się podoba nie potrafi się oprzeć. Wówczas porzuci swoją poprzednią partnerkę, jakkolwiek z żalem, bo przecież pamięta doskonale ile w nią zainwestował. Z tego względu panom Bykom nie zaleca się zbyt wczesnego ożenku, bo przecież rozwody kosztują i to czasem bardzo drogo, chyba, że spotka kobietę wyjątkową, która potrafi go utrzymać. A oprócz seksu Byka najłatwiej jest obłaskawić obfitym i dobrym jedzeniem. Kolacje we dwoje koniecznie muszą mieć wiele romantycznego uroku.

Gość Senyszynka
JP II był bykiem i popierał dziewictwo księży