Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawka poranna z miodem

slub sierpień godzina 18 za poźno?

Polecane posty

Gość kawka poranna z miodem

Hej, ślubujemy po koniec sierpnia o godzinie 18, czy to nie za późno? chcieliśmy uniknąć żaru lejącego się z nieba. I moje drugiepytanie: czy wiele par decyduje się na sesję przedślubną?:D

Gość laleckinnka
A może 17:00 ? Ceremonia trwa ok godziny, wiec z kościoła wyjdziecie ok 19... Zanim goście złożą Wam życzenia i dojedziecie do domu weselnego, to będzie naprawdę bardzo późno... Ja bym proponowała 16:00, ostatecznie 17:00.

Gość jtiiurff
A na połowę lipca jaka godzina najlepsza? 15? 16?

Gość co kraj to obyczaj u nas
śluby robi się o 15-16 max reszta to za wcześnie albo za późno

Gość Inna PM
Zdecydowanie za późno. Wg mnie godzina mac na ślub to 15-16.

Gość Inna PM
A co do sesji to znam tylko jedną parę która robiła. Mówiąc szczerze nie widzę większego sensu. Ale co kto lubi? Choć właściwie poza młodymi takie fotki mało kogo kręcą;-) Są ciekawsze sposoby wydanie kilkuset złotych.

Ja miałam ślub o 17 i jak bym miała jeszcze raz decydować sie na jakaś godzinę to była by to 16. Nie za wcześnie i nie za późno, a zawsze godzinę dłużej będziesz się bawić na własnym ślubie, który momentalnie Ci zleci.

A sesję mieliśmy dopiero w poniedziałek, od nowa się malowałam, czesałam, suknię trochę zaprałam u dołu i wygladalam dokładnie tak jak w dzień ślubu. Nie stresowałam się tym ze pogoda moze być brzydka, ponieważ termin był sesji był bardzo elastyczny. Życzę najlepszego i pięknego ślubu ;)

Gość helołł wielki ptaku koktajlow
sprzedałaś już tą mega tandetną kieckę?:D

Gość orchidea 21
moim zdaniem dobra godzina:)

Gość rfveavfa
lepsza 18 niz 15 :o ilez to tzreba wczesniej wstac (z punktu widzenia gosci i samych mlodych) poza tym jak trafi sie pogoda taka jak w lipcu w zeszlym roku to tragedia. poza tym biorac pod uwage ze zapewne ktos musi dojechac wiekszy kawalek to juz w ogole, kiedys mialam slub na 15 60/70km od mojego domu (niewazne ze panna mloda mieszka ode mnie 1km:o) to myslalam ze szlag mnie trafi ani wyspac sie aniporzadnie przygotowac bo przeciez tzreba kwiatki swieze kupic, fryzjer, malowanie i jeszcze przejazd przez cale wielkie miasto :o