Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stjudent

dobre strony małżeństwa

Polecane posty

Gość stjudent

jakie według was są dobre strony małżeństwa??

Gość baltick
a co ? przerowadzasz ankietę czy szukasz pretekstu żeby sienie żenić ?:)

Gość stjudent
przeprowadzam rozeznanie :D

Gość baltick
w jaki celu ?

Gość stjudent
do pracy dyplomowej, czy w ogóle zagłębiać się w tą kwestię. zależy jak różnorodne będą odpowiedzi

Gość baltick
to moim zdaniem kiepskie forum wybrałeś - wiekszośc tutaj to dzieciaki , które tylko pozują na dorosłych , a co za tym imponuje im wszystko co łamie schematy .A takim schematem wydaje im sie być małżeństwo . Ich zdaniem najlepiej być pięnym młodym , bogatym i zdrwym , no i oczywiście wolnym - ale jednocześnie mieć szczęśliwą rodzinę :) takie trochę rozdwojenie jaźni :)

Gość stjudent
możliwe, że złe forum, ale opinie jak to nazwałeś "dzieciaków" może mnie zainspirują jakoś. ile osób tyle opinii, może ktoś coś ciekawego napisze

Gość baltick
no to powodzenia :) moja dobra strona ? - bo jest :) bo włsciwie rozumiane powoduje ,ze przechodzisz prze życie z kimś , kto cie kocha, kto ci pomaga , kto zawsze jest po twojej stronie :)i vice versa :)

Gość Zbigniew Kunc
stjudent tys jest kawal chuja, reszta dziada. tyle w temacie

Gość stjudent
czemuż to kawał ch*ja reszta dziada? :D czym sobie zasłużyłem?

Gość Zbigniew Kunc
Ty ptasiek, a zeby ci dzieci makaronem obrosly

Gość stjudent
mnie to raczej rozśmieszyło niż zmartwiło czy coś w tym stylu. ale chciałbym się dowiedzieć czemuż to zostałem tak nazwany? tematyka zbyt drażliwa?

Gość ciumkata olga
dlatego,że to forum głównie tępawych bab, dla których ślub to największe marzenie, a posiadanie męża to największe osiągnięcie życiowe. nie potrafią wskazać zbytnio wielu plusó małżoeństwa, więc przezywają.

Gość dobre strony....
hmmm ja jestem po ślubie trzeci rok i powiem że więcej tych złych stron bym mogła napisać niż dobrych, ale skoro potrzebujesz te dobre... 1. Stały partner (pod warunkiem że partnerzy się nie zdradzają) a więc nie ma ryzyka że złapiesz jakiegoś syfa... 2. Wspólne planowanie życia- możesz liczyć na kogoś w razie popełnienia błędu 3. Jak już ktos napisał tańsze koszty utrzymania. Kurcze nie wiem co ci napisać. Najlepiej jeśli by odpowiedział ktoś komu się w zyciu układa w małżeństwie...

Gość Kolorowanka.l................
Kiedy przeczytałam to pytanie to nie umiem znaleźć żadnego plusa. Dzielenie wydatków na pół można mieć z każym wspólokatorem, nie trzeba się żenić. Kochać się można nie będąc małżeństwem...nie wiem...chyba tylko aspekt prawny i oczekiwania społeczeństwa za tym przemawiają, ale czy to są plusy?

Gość stjudent
w takim razie proszę o odpowiedź na pytanie jakie są złe strony małżeństwa?

Gość Dla kobiet to plus
Zabezpieczenie financier jak Sie rozstana no cos jej skapnie jak maz odejdzie Fajnie brzmi pan I pani lub p. kowalscy Jesli to kochana osoba to poczucie jednosci jest silniejsze Kazde Nie ciagnie na swore tylko do jednej skarbonki Przysiega o wiernosci itd W krajach arabskich latwiej podrozowac oraz wystarczy wspomniec ze mam meza I natreci znikaja jak niepyszni