Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co my zrobiliśmy????

i stało się

Polecane posty

ja mam męża, on ma żonę przyjaźnimy się w 4 używanie teraz słowa przyjaźń chyba nie ma sensu wczoraj spotkałam go na mieście mój maz w pracy ona u mamy wiec poszlismy na mojito do fajnej knajpy, pozniej spacer, kawa w kawiarni pozniej jak szlismy parkiem zaczęliśmy się wygłupiać i się wyrąbałam on mi podał rękę i na żarty tak przyciągnął do siebie, że na niego właściwie wpadłam i zaczęliśmy się całować nie mogłam się opanować po kilku chwilach jednak przestaliśmy i po prostu odeszłąm czułam od dłuższego czasu, że mu się podobam, te jego spojrzenia itd nie sądziłam, że ulegnę nie wiem co teraz, mam przyznać się mężowi? mam to z nim wyjaśniać, z tym kolegą?? mam udawać, że nic się nie stało i nie podejmować tematu?? jak to rozegrać???? z jednej strony mi źle, z drugiej pożądam go bezgranicznie

narazie nic nie rób. nie wiesz jak zareaguje ten facet. spróbuj najpierw obserwować jego zachowanie

Gość Eleeene
lo matko !Nie przyznawaj sie kobieto , bo nie dosc , ze glupio zrobilas , to jeszcze poczucie winy chcesz zrzucic na innych.Coz , nawarzylas piwa , sama wypij. Zapomnij kobieto o tym pozadaniu, poki jest czas. No chyba , ze chcesz rozawlic 2 malzenstwa i zostac rozwodka. Wtedy droga wolna. Oczywiscie to moje zdanie :-)

Gość dzienbezpiwadzienstracony
jak go tak pożądasz a on ciebie, to wątpie ze sie powstrzymacie przed pojsciem do łóżka , ale mimo wszystko powstrzymaj sie , bedziesz załowac, pokomplikujesz swoje zycie masakrycznie....no chyba ze nie kochasz meza i bierzesz pod uwage ze lepiej pojsc do łózka z tamtym bo nawet jak stracisz wszystko to bedzie warto

Gość dthtrfhrye
Jeśli uważasz, że dla zaspokojenia chuci waro rozwalać, coś, co budowaliście z męzem przez wiele lat, jego miłość, oraz przyjaciółkę... to proszę bardzo, droga wolna... Po kiego diabła w ogóle z nim poszłaś do tej kawiarni i na spacer????

Gość dthtrfhrye
W pewnym momencie stracisz i męża i przyjaciółkę... Nie wspominajac juz o szacunku dla siebie.

Gość co my robiliśmy????
jak szliśmy an spacer i do knajpy to nawet nie sądziłam, że tak się to skończy naprawdę!!! sobota, ładna pogoda, mój mąż praca jej nie było to jako, że już się spotkalismy przypadkiem w tak duzym miescie i się "przyjaznimy" postanowilismy gdzieś isc kocham męża, ale on mnie chyba nie kocha, nie spędzamy ze sobą czasu, ciągle go nudzę, albo mu przeszkadzam nie tłumaczę się tylko dochodzę do wniosku, że dlatego chyba dałam się ponieść ehh ciężka sytuacja..

Gość co my robiliśmy????
a ona nie jest moją przyjaciółką, przyjaznimy się z nimi bo ona jest jego żoną oczywiscie nie życzę jej źle ale jest wredna, chamska i bez serca

Gość hehehehehehehe
autorka juz siebie rozgrzeszyla :D wiec nie produkujcie sie juz:D

Gość Eleeene
za to Ty jestes nie wredna, nie chamska , masz bardzo pojemne serce.Do tego stopnia, ze mozesz zdradzic meza i jeszcze przyjaciolce odbic meza. Super postawa . Mozesz byc przykladem dla innych.

chyba poproszę męża o wybaczenie ale muszę mu powiedzieć, nie umiem kłamać mam nadzieję, że mi wybaczy mamy tyle planów, na wiosnę mamy wrócić do kraju, zacząć wszystko od nowa:(

a czy ja napisałam, że zachowałam sie dobrze?????????????????? to, że ona jest wredna to jest fakt i każdy to potwierdzi, nawet jej mąż co nie znaczy, że życzę jej źle sorry ale nie szanuję kobiety która mówi mi, że jeśli kiedyś urodzi dziecko z zespołem downa to je zostawi,bo nie zniszczy sobie życia zreszta niech się zastanowi dlaczego jej mąż ma ochotę na inną... w każdym razie nie poszłam z nim do łóżka, mimo że mogłam to zrobić bo źle mi z tym, że tak się zachowałam musze się przyznać mężowi :(

Gość wyspa tajemnicza
jakby mój mąż pocałował jakąś babę to bym go zajebała ją zresztą też to mu przed Bogiem przysięgłam nie ma kurwa w związku żadnych takich,chcesz to odejdź zawsze można z podniesioną głową wrócić do partnera jak będzie chciał a tak to skazujemy tylko na wielkie cierpienie niewinnych ludzi

Gość Eleeene
nie zrozumialas mojego sarkazmu. Co Cie obchodzi ta kobieta i czemu ja oceniasz. Spojrz na siebie i swoja osoba i swoja pstawa sie zajmij. Jestes bardzo zlosliwa osoba . Na zlosc jej, chcesz udowodnic, ze jej maz leci na Ciebie. Jak to z niej potwora, a na takie slonce jak Ty leci . Wybacz , powiedzialabym wiecej jestes pusta kobieta .