Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolieee21

ale mnie wk.... jedna dziewczyna z tramwaju!!!!!!! aaaaa

Polecane posty

Gość jolieee21

jechałam z koleżanką tramwajem wchodzi dziewczyna na nogach glany i myśli, że piękna no i się popatrzyłam na nią i se myślę jaka głupia, jak kobieta może chodzić w takich buciorach?by se założyła jakieś kozaczki, fajnie ubrała.. czy coś no i mówią koleżance, patrz na nią popatrzyłyśmy na nią ona nas złapała wzrokiem i się dl nas uśmiechnęła i w ogóle tak jakby śmiała z nas jaka głupia?!! widzi ze się na nią gapimy, obgadujemy i się z nas czy do nas śmieje idiotka :/ myśli, że jak ma łądny ryj to może wszystko głupia pinda w glanach chodzi jak jakiś brudas i jeszcze zadowolona siedzi i myśli, że piękna żal mi takich ale mnie wkurzyła :/

Gość jolieee21
tak mnie wkurzyła ze poszłam se do lasu na jagody z drabiną :/

Gość Flobots.......s.s
hahah

Gość jolieee21
aaa i dodam, że jak wychodziła z tramwaju to facet na nią czekał i to przystojny taki, wysoki, widać, że bogaty jak on może być z taką brudaską??????? jak może kobiete z glanach chcieć? on taki eleganki ja nie moge o co temu facetowi chodzi? nienawidzę takich poje banych dziewczyn myślą, że nie wiadomo kim są zgarniają najlepszych facectów a są głupie i ubierają się jak idiotki hipisiaryy pankówy i wszystkie inne

Gość jolieee21
chyba zaraz oszaleje ze złości ciągle widzę ten jej śmiech do nas jaka głupia debilka my ją obgadujemy a ona się śmieje ale mnie wku rwi ła

co te dziewczyny mają w głowie... ? tego nikt się nie dowie...xD gdy ktoś jest za głupi by zrozumiec pozostaje tylko jedno-śmiech ;)

Gość jolieee21
czemu faceci lubicie te rockowe paszczury w glanach, z tatooo, czerwonymi ustami?? czy już ładny ryj wystarczy?? dlaczego nie wolicie kobiet zadbanych kozaczki ten teges mini jakaś pazurki czy coś wczoraj widziałam taką paszczurzyce w glanach i czekał na nią taki przystjniak no niebo bomba seks i afera dlaczego wolicie takie paszczurasy

Gość willemina wandom
ahha ale debilka :D lepiej miec ładny ryj i glany, niż kozaczki i taki ryj jak twój (który zapewne można okreslić bardzo brzydko) po prostu zazdroscisz paszteciaro nie dosc ze ladniejsza od ciebie, to jeszcze madrzejsza troche pokory idiotko

Gość sekserka hania
to nie prowo, za bardzo nakręcona, za dużo pisze :D biedna dziewuszka........

Gość jolieeee21
ja nie mam ryja debilu!!!!!!!! a ona była szpetna jak noc pewnie ten przystojniak był takim samym debilem jak ona ładny ryj i tyle a wy jestescie wszyscy zazdrosni pewnie chodzicie sami w glanach paszteciory jedne!!!!

Gość to ja Ci odpowiem
wypiertalaj stąd ale już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jolieeee21
sam wydupcaj brzydalu kolejny brudas się mści

nie pisz wiecej -juz jestes zakwalifikowana do konkursu idiota roku na kafe.

Zazdroscisz i tyle. Zal mi Cie . A po drugie nie ocenia sie 2 osoby po wygladzie niedojebie skonczony, Jestes pusta, tyle ci powiem

Gość jolieee21
normalnie tak sie wkurzylam ze az zjadlam kupe mojego psa Azora!!!

Gość jolieee21
to prawda ludzie, tak mnie wkurwila ja nie grzesze uroda wiec tymbardziej bylam zla ze ona smie sie jeszcze usmiechac! malpa!

Gość po*ebana jesteś!
ja też czasami chodzę w glanach i co? tzn. ze jestem paszteciara?! ogarnij sie i jak juz ktoś wspomniał wyżej idż się leczyc na nogi bo na głowę za pózno! a jak ty w kozaczkach i miniówach chodzisz to... zal cię! dz*wka!!!

Jaka ty jesteś tępa zero tolerancji wobec innych huj cie obchodzi jak kto chodzi ubrany :O:O widać,ze masz mnóstwo kompleksów i nie jesteś za ładna skoro tak cie to wkurzyło :O

Gość Karell Gott
a może jednak należy przyjąć za wykładnię, że to dobrze gdy nie wyglądamy tak samo , świat nie jest nudny gdy jedne kobiety w kozaczkach a inne w glanach i krótkich spodniach zamiast spódnicy miniówki , rozrabiary i rockówki też są potrzebne oraz chłopczyce aby można było odróżnić ziarno od plew facetom jednak zawsze się będą podobać kobiety-kobiece i tego nikt nie zmieni nawet za 1000 lat :)

Pewnie autorka chciała bójki i wkurwia się, bo dziewczyna okazała wyższy poziom kultury osobistej i nie dała się sprowokować ;) Też chodzę w glanach i co z tego? Wygodne buty, nie to co te Twoje szpile i mini.