Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muuuu

Było mi dobrze

Polecane posty

Gość muuuu

Poznałam fascynującego mężczyznę. Przegadaliśmy kilka nocy i dni. Poszliśmy do łóżka. Było rewelacyjnie ale nie ma ciągu dalszego. Nie chce mojego ciała ani duszy.

Gość ololololo
tak to jest jak za wcześnie wskoczy się do łóżka, facet od razu pomyśli " łatwa i nie na żonę" nie próbujcie się z facetami równać 🖐️

Gość muuuu
Chcę go dalej.

Gość mozesz chciec
co z tego skoro on sie zastanawia ilu facetom tak wskoczylas do lozka szybko

Gość muuuu
On też łatwo do tego łóżka wskoczył. Obydwoje tego chcieliśmy.

Gość hgakaa
ja wskoczyłam na 3 randce do jego cieplutkiego łóżka i jesteśmy baaaaaaaardzo długo razem, jesteśmy już małżeństwem i każdego dnia delektujemy się seksem i nie żałuję, że już na 3 randce się to stało, bo taki odlotowy seks jaki nas łączy, chciałabym uprawiać zawsze i wszędzie

Gość faacet32
On też łatwo do tego łóżka wskoczył. Obydwoje tego chcieliśmy.-- ale facet to co innego kiedy wy to zrozumiecie ?!?!? nie wmawiajcie sobie seksualnego równouprawnienia , facet to inny MECHANIZM

Gość fxfxfdbf
hgakaa, widać facetowi spodobała się prywatna dziwka po prostu

Gość muuuu
Mężczyzna jest takim samym mechanizmem jak kobieta. Jakie to ma znaczenie na której randce ludzie uprawiają seks?

No niestety tak jest, dlatego moja zasada zawsze działa, im bardziej niedostępna tym bardziej mnie chcę ;)

Gość faacet32
taa jasne ty też potrafiłabyś z kimś sypiać i nie łączyć z tym żadnych uczuć czy wewnętrznych emocji? facet nie myśli tak samo jak kobieta, po co faceci kłamią, mówią to co kobieta chce usłyszeć żeby tylko zaciągnąć do łóżka?

Duże! Facet może iść do łóżka z prawie każdą panną i na tym koniec, rzadko kiedy z taką zwiąże się na dłużej. Takie życie.

Gość andrrrr
dokładnie , facet jest trochę jak zwierze

Gość hehe dobre222
facet nie różni się od kobiety :D to dlaczego teraz ty cierpisz a on nie ? :D

Gość mozesz chciec
"Mężczyzna jest takim samym mechanizmem jak kobieta. Jakie to ma znaczenie na której randce ludzie uprawiają seks?" taaa, takim samym widac to najlepiej po tym przykladzie :D poszli do lozka, ona wzdycha, on ma ja w dupie faktycznie taki sam mechanizm :D

Gość muuuu
Ja też chodziłąm do łóżka bez miłości. Wyłącznie dla seksu. Kobiety też tak potrafią.

Gość hehe dobre222
Ja też chodziłąm do łóżka bez miłości . Wyłącznie dla seksu. Kobiety też tak potrafią.-- :D 🖐️ ale na pewno inne miałaś w głowie myśli kobieta : oj jak dobrze zaspokajamy się nawzajem , pewnie mu teraz ze mną dobrze, jesteśmy dorośli, to normalne że tego obydwoje potrzebujemy facet: jaka łatwa dupa :D

Gość muuuu
Myślałam: łatwo wyrwać leszcza, który zapłaci za kolację, hotel i taksówkę.

Gość hehe dobre222
bo szczerze powiedz, dlaczego chodzilaś do łóżka bez miłości? bo potrzebowałaś dotyku, czułości faceta prawda ? facet potrzebuje cipki ;)

Gość hehe dobre222
no to jesteś dziwka najzwyklejsza :D

Gość muuuu
Może i dziwka ale tak to wygląda. Poznajesz kogoś, nie masz ochoty brać z nim ślubu tylko chcesz uprawiać seks. Nie żądałam, żeby za wszystko płacił. Sam wyjmował portfel.

Gość faacet32
cóż wartościowe kobiety powinny być ponadto , facet jest skonstruowany do zaspokajania swoich zwierzęcych potrzeb, kobieta powinna być do kochania, ale muszą być tez takie do zaspokajania właśnie tych najprostszych potrzeb fizjologicznych

Gość muuuu
Gadasz takie banalne frazeszy, że zęby od tego bolą.

Gość faacet32
ale to ty teraz płaczesz bo wskoczyłaś do łóżka i zostawił, nie ja :D

Gość rozwala mnie ta
"Myślałam: łatwo wyrwać leszcza, który zapłaci za kolację, hotel i taksówkę." jesli masz takie podejscie to tanio sie sprzedalas powiem ci, latwo znalazlabys takiego ktory dorzucilby jeszcze tobie stowe :D

Gość muuuu
Łatwo znalazłbym takiego, który zapłaciłby mi więcej. Nie gorączkujcie się tak bardzo. Sami nigdy w życiu nie wydaliście więcej niż 50 zł na spotkanie z kobietą.

swieta prawda i dlatego jak bylam w zwiazku to zawsze tylko z facetami, ktorzy nic a nic mnie nie obchodzili. robilam z nimi co chcialam, bo mnie nudzili a jak ktos mi sie podobal, to wiadomo... raczej bez spektalularnych sukcesow dzieki takim doswiadczeniom staje sie cyborgiem

Gość rozwala mnie ta
a skad ty to mozesz wiedzeic dziewczynko? :D na pewno takie ktore daja dupy za talerz zupy nie rokuja na dluzsza znajomosc, tyle w temacie ;)

Gość leeemonka
kurde dziewczyny opanujcie się, kobieta powinna trochę hamować i być lepsza od faceta zwierza :O