Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

existance

piersi...

Polecane posty

moim problemem są piersi . wolałabym je mieć znacznie miejsze poniewaz mam rozmiar D 80 a wiek to 16 lat. jestem szczupła wiec to napewno nie jest spowodowane otyłoscią. najbardziej jednak denerwuje mnie wzrok facectow i ich usmieszki gdy biegnę lub się schylam. czasem bywa to przyjemne gdy faceci umieja docenic kobiece piekno ale robi się to okropne gdy wszyscy o tym mówią i wgl. dziewczyny czy wy też macie takie problemy? jakk sobie z tym radzic? bo napewno nie da się nie zwracać na to uwagę i przechodzić obojętnie...

Gość no widzisz
w sumie to nie wiem co Ci poradzic bo jedne to by sie daly pociac zeby byc na Twoim miejscu, a tu sytuacja wrecz odwrotna, zostaje tylko oswojenie sie z tym

Gość Sleeping_pill
Najbardziej współczuje Twoim plecom.:(

no tak czasem plecy dają się we znaki. szczególnie przy wiekszym wysiłku fizycznym.. a biegi w szkole to już w ogóle jakiś paradoks

Gość biuściasta olka
ja miałam w twoim wieku 75 E :P i nie przeszkadzało mi to. Możesz ewentualnie schudnąć skoro tak bardzo ich nei chcesz bo to jest tkanka tłuszczowa

Gość biuściasta olka
kup sobie porządny stanik na grubszych ramiączkach i nie bedzie problemu z bieganiem, ani przy żadnym wysiłku fizycznym

Gość mialabys mniejsze tez miałabys
problem. Moje nigdy do dużych nie należały - i szczególnie nie zachwycałam nimi nigdy. Dziś wyglądają dobrze, po paru latach od dojrzewania ;) Mi się podobają, bo są jędrne, ładne, zdają test z ołówkiem (znaczy nie wiszą ) chociaż nie mam D jak Ty, tylko C. Ale miałam chłopaka, który tak bardzo mi je obrzydził narzekając, że małe, że nie wiszą etc., że nie umiałam już na nie patrzeć i potem długo od rozstania z nim miałam kompleksy. Najważniejsze, żeby o nie dbać, żeby nie zniekształcać ich stanikami, które będą je chowały za wszelką cenę, bo masz 18 lat i za 10 lat , kiedy będziesz w moim wieku, też muszą wyglądać pięknie tak, jak teraz :-) A chamstwo? Jego jest bardzo dużo obecnie szczególnie wśród młodych chłopaków. Na to niestety nic nie poradzisz, więc lepiej po prostu na komentarze nie reagować a z takimi się nie zadawać. A gdy bliski chłopak rzuci takim przykrym tekstem - zdzielić w twarz z pięści i wykasować go z życiorysu dla własnego zdrowia :) Więc ciesz się swymi walorami, bo ja o takich kiedyś marzyłam bardzo - a jest mnóstwo kobiet, które chciałyby też takie mieć :)

Gość ołjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Jaki test z ołówkiem?

Gość mialabys mniejsze tez miałabys
mama mnie uczyła - że mają być tak jędrne i opierające się grawitacji, że wkładajac pod nie poziomo ołówek, powinien on spadać na ziemię ;-) u mnie działa, ale przy C jest to jeszcze możliwe jako tako, ale przy cięższych większych to chyba nie zda egzaminu - bo przecież każda kobieta ma inny kształt ich prawda ? Więc nie wiem, czy miarodajny ;-P

Gość zasapany
jak jesteś chuda i takie piersi to marzenie dla mnie a faceci się oglądają i ślinią bo wiesz....:p do tego raczej przywyknij i ciesz się z takich walorów ;)

Gość zasapany
normalnie jak sobie ciebię wyobraziłem to jusz sobie zwaliłem 2 razy. Asz mi jajeczka ssiniały.