Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrews

Ojciec

Polecane posty

Nie nawidze mojego ojca.On mnie tez. Dzis powiedziałem na głos ze chce zeby umarł.Źle sie z tym czuje mimo to ze go nie cierpie.Co robic? :(

Caly czas na mnie najezdza.Kloce sie z nim. Mimo ze go nienawidze to żałuje tych słow.Boje sie Boga za to..

On nie ma nic. Wieczny nieudacznik.I ma poczucie wyzszosci nademna i wszystkimi mimo że gówno osiagnał./

Ja też Ciebie rozumiem.I nawet nie ze względu na metraż czy majątek.Dlatego nie łam się.

Dzieki Ravioli. Na kazdym kroku mnie obraza. Ostatnio sie na mnie rzucił to nie pozostałem dłuzny i powiedziałem ze nie mam 10 lat tylko 18 i ze sie skonczyły czasy ze mnie bedzie bił. JAK to powiedziałem to wzioł nóz i krzyczał ze mnie zajebie.

Ja Ci jedno powiem.Nie patrz ojciec czy matka,jak Ci życie chcą zatruć to pierdol ich.I nie daj się.Niektórzy są toksyczni nawet w stosunku do swoich dzieci,albo zwłaszcza w stosunku do dzieci.Nie ma co się łamać wyrzutami.Omijaj go i tyle.

Wrocił z zagranicy z 100 funtami i mysli ze jest Bogiem.Wiekszego nieudacznika nie ma. Wrocil i mi sie skoncza kieszonkowe bo zawsze od mamy z jego emerytuty dostawałem . A jak wrocil to mama tez caly czas na mnie najezdza bo sie go boi i sie plaszczy przed nim. Cokolwiek on mi powie to i tak krzyk po mnie idzie.

Musisz zacisnąć zęby i wytrzymać,skończyć szkołę i się wyprowadzić.A póki co traktuj go jak powietrze.Niech się drą a ty to sraj po prostu.Zobaczą,że masz to w dupie i może trochę odpuszczą.

Andrewes - przepraszam Cię to mój podszyw :) Ja już na pomarańczowo pod tym nickiem nie piszę. Mam podobną sytuację z matką :(

Wiem jak to to jest mieć podupionych rodziców :D Na szczęście od dawna mieszkam sama i mogą mnie cmoknąć :D

To ile masz lat? Ja tez tak chce :) Ale moja cała rodzina jest podporzadkowana ojcu.Mama zupelnie inaczej gada jak go nie ma. Nie chce z nim klotni i zawsze staje po jego stronie./

Musisz ją zrozumieć trochę-ona po tylu latach z nim to pewnie ma go dość i zrobi wszystko byle jej doopy nie truł.A może poszukaj sobie jakiejś pracy po szkole i na weekendy?Będziesz miał zajęcie,żeby w domu nie siedzieć z nimi i swoją kasę.

Oni wszyscy sa powaleni/ Jak był za granica to mama miła itp a teraz gdy sie klocimy to staje po jego stronie oczywiscie i mnie opieprza.

Szuakałem.Nie ma. Ulotki jakies ale nie chce roznosic ulotek.Na teraz nie zdam bo nie dostane ani złotkowki na nie. A gdy go nie było mama obiecała ze juz w grudniu pojde.

Nie przejmuj się tym.Najważniejsze,że Ty wiesz jaki jesteś a oni niech gadają co chcą.