Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shexx

klykciny w buzi? zdjecie

Polecane posty

Gość shexx

witam od paru miesiecy roznie mi cos w buzi najpierw to byly takie male niteczki za ostatnim zembem myslalam ze uszkodzilam sobie dziaslo jak mylam zemby ale topo paru miesiacach uroslo i boli mnie co pare dni okropnie, teraz to juz jest dude i zakrywa mi ostatni caly zab z prawej i lewej strony okropny ból glowy calej szczeki wszystkich zembow nie da sie wytrzymac tutaj wklejam fotki tylko prosze uwazac bo to nie wyglada dobrze!!!! http://www.flickr.com/photos/57011060@N08/ bede wdzieczna za pomoc czy ktos mi moze powiedziec co to jest? czy to juz moze byc duza klykcina? czy takie cos mozna uzunac laserem?

Idź Ty z tym do dentysty, a nie na kafe...

Gość sdfghjkiol
To nie są kłykciny. To jest reszta dziąsła bo przebitych ósemkach. Ja mam tak samo. Byłam z tym u dentysty. Nic nie da się z tym zrobić.

Gość bez paniki
być może to kłykcina. Kłykciny w buzi mogą sie pojawić jeśli Twój partner je ma na narządach rodnych i uprawiacie sex oralny. Pójdź do lekarza, ja wybrałabym od razu dermatologa. A i wcale się nie wstydź, uwierz nie takie rzeczy widzieli

Gość ale masz ......
zapuszczone zeby , myjesz je w ogole ? w dodatku tyle ubytkow.............

Gość Ja jestem Patrycja :)
Też mam coś takiego i zgadzam się z przedmówcą iż są to kawałki dziąsła po ósemkach. A ból to może od tych okropnie zaniedbanych zębów.

Gość madziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa000
Zęby zdrowe. Plomba to pewnie pozostałość po czasach gdy tylko te "srebrne" wstawiali. Ale masz okropnie zapuszczone bo pełno kamienia, osadu i żółte od niemycia. Potwierdzam - pozostałość po dziąśle gdy ósemki wychodziły

Gość madziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa000
a boli bo nagryzasz. I jeszcze ból moze też promieniować od tych ósemek