Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaasdada

zarabiam 1450zl..i wzielam kredyt hipoteczny na 30lat

Polecane posty

Gość jaasdada

kupilam kawalerke za 120000pln.jeden wielki ale fajny w nowoczesnym stylu pokoj. musze utrzyamc to mieszkanie..isamochod.. rata kredytu to500zl..czy mam szanse przezyc?

Gość dallilla
szybko pytasz...........

Gość idiot
to teraz sie modl o zdrowie przez te 30 lat

Gość bibee
meza szukaj ;)

Gość jeśli nie bedziesz miała
samochodu na utrzymaniu

Gość ambrana
i bank dal ci kredyt?

Gość jaasdada
nie mialam inego wyjscia bo nie mialam gdzie miszkac...a nie wyobrazam sobie placic 500zl za wynajem mieszkania wole placic rate przynajmniej wiem ze moje anie daje komus za nic

Gość jaasdada
dal bo nie mialam innych zobowiazan

Gość ambrana
hmmm no ja tez sie zastanawiam ale kurde... musze dobrze sie zaznajomic z ubezpieczeniami na wypadek straty pracy...

Gość ambrana
no masz racje zamiast placic za wynajem to przynajmniej jest perspektywa ze kiedys kiedys mieszkanie bedzie twoje :)

Gość vbnvbnvbnvbnv
oczywiscie jak zamierzasz siedziec w jednym miejscu cale zycie

Gość niezupełnie płacisz za swoje
bo sporo dokładasz się bankowi - za nic, tak samo jak płaciłabyś za nic właścicielowi wynajętego mieszkania. Nie ma lekko niestety. A w którym banktu to kredyt?

Gość echadora
autorko gratuluję wlasnego kąta! :) powiedz mi prosze w jakim banku dostałaś kredyt? i jaką masz umowę? na czas okreslony? nieokreslony? wzielas kredyt sama? jak z wkladem własnym?

Gość jaasdada
jestem pracownikiem banku pekao i tu wzielam kredyt.ale to kredyt dla pracownikow wiec waruki korzystejsze.mam umowe na czas okreslony na rok i to moja 3 umowa z tym samym pracodawcą.pierwsza na zlecenie druga o prace na rok i teraz 3 na rok

Gość elka233
to teraz pilnuj pracy i zdrowia i szukaj meza bo skonczysz marnie

Gość echadora
jasdada--> nie słuchaj zazdrosnych polaczków:) ja gratuluję serdecznie! a co ja mam powiedziec? 23 ;ata, dochód netto 2300zł ale umowa zlecenie. ja nie mam nawet co śnić o mieszkaniu:( a tak bym chciała mieć własny kąt

hahahha ja zarabiam 4000 i mi nie dali :D (brak stałego źródła dochodu) Dobra, lecę szukać pracy w banku, może się uda ; )

btw ja bym wolała kupić 2 lub więcej-pokojowe, można wtedy podnajmować drugi pokój znajomym (odradzam, poobrażają się jak będziesz wymagać) lub studentom i mieszkasz za darmo (2 osoby do jednego pokoju, każda płaci 350 - 400 : )

Gość wloikls
ale masz zajebiscie ja okazalam stale zarobki 4500zl i chceili mi dac 140 000 dalam sobie spokoj taki kredyt mnie nie urzadza

Gość paranoja to moje drugie imie
ja zarabiam ok 5 tys na miesiac a i tak sie boje brac kredyt... zastanawiam sie zeby wziac na krocej moze albo odkladac kase kupic cos malego i wynajmowac bo poki co mamy gdzie mieszkac. ale coz gratuluje mieszkania, ja bym sie na to nie odwazyla. Raz Ci sie noga powinie i wszystko stracisz. mam 25 lat ;-)

Gość xcvcx
Znowu sie zaczyna "kto zarabia wiecej". Konczcie :o

Gość ja mam ochote tak zrobic
mam 1500zl z umowami tak jak ty ale nie w banku.. chce miszkac narazie z mama (mam 26 lat)a miszkanie narazie wynajac i ztego splacac kredyt

Gość da się żyć z kredytem
Ja wzięłam kredyt 450 tys. na 35 lat, rata wynosi ok. 2000 zł, wspólnie z mężem mamy ok.l. 5500 miesięcznego dochodu - nie jest źle.

Gość 55555555555555555555_____
tez tak chce tylko ta umowa o prace.... :( teraz zarabiam 1700-2000 ale na umowe-zlecenie. rodzice nie moga na mnie wziac bo tez brali hipoteczny na 20 lat, zostalo jeszcze 7 lat

Gość gość
Witam jestem doradcą kredytowym i proponuje pani zrefinansowanie kredytu. W chwili obecnej są juz naprawdę dobre warunki na rynku . jesli jest pani zainteresowana to prosze o kontakt: 733887538.