Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkadodupy

brałam amfetaminę w ciąży

Polecane posty

Gość matkadodupy

paliłam papierosy i marihuane 4 miesiące temu urodziłam dzieki Bogu dziecko jest zdrowe nie mogłam zaakceptować ciąży wpierw chciałam usunąć potem myslałam że po urodzeniu oddam dziecko do adopcji... wszystko zmieniło się miesiąc przed porodem zaczełam żałować tego wszystkiego boli mnie że nie mogę od nikogo otrzymać rozgrzeszenia jestem pierdoloną suką ... jak mogłam narazić dziecko na niebezpieczeństwo? nigdy w życiu sobie tego nie daruje dziecko nie jest winne tego że ma popierdoloną matkę... jakby co to nie jestem uzależniona to były jednorazowe incydenty (pierwszy raz brałam) nikt prócz osób na kafe o tym nie wie ...

Gość jeżeli nie jesteś uzależniona
to jesteś nieodpowiedzialna, ale nie zamierzam Cię oceniać. Od tego jest Bóg. Najważniejsze jednak jest to, że tego żałujesz.

Gość matkadodupy
nie

Gość Robic_Bachory_MAtki_Polki
kresek wciagalas dzinnie

ile

Gość sdgsdgsddgdsg
Oddaj te dziecko bo tak jak już sama zauważyłaś jesteś pojebaną suką,więc na nie nie zasługujesz i lepiej mu będzie nawet w jebanym sierocińcu niż u takiej matki jak Ty.Może w przyszłości na kogoś wyrośnie a nie jak przy tobie na taki byle co jak Ty.

Gość matkadodupy
ze 3 razy wziełam ćwierc grama

Gość matkadodupy
niuniek ma 4 miesiace juz

to, ze w tej chwili jest zdrowe i dobrze sie rozwija nie znaczy, ze pozniej nic 'nie wyjdzie'. o czywiscie nie zycze tego

jesli to jednorazowe incydenty to nie powinno nic byc

Gość mrrraaauuu
Nie ma ludzi idealnych i nieomylnych. Mam nadzieję, że będziesz dobrą i szczęśliwą matką, a dziecko będzie zdrowe. Życzę Ci powodzenia :)

Gość dsggdf
dziecko zdrowe? a po czym to stwierdzasz?! 10 punktach? Przez te kretyńskie rozumowania takich "matek" nadal wiele kobiet pali/pije/ ćpa(o losie) w ciąży, myśląc: "a moja koleżanka piła, paliła, ćpała, a dziecko się zdrowe, piekne urodziło, 10pkt dostalo" Wiec, pseudomatko, odpowiadam Ci już. To, jakie konsekwencje będzie miało twoje postepowanie w ciązy okaże się za kilka miesięcy/lat. Skutki palenia mogą pojawić się za jakiś czas w postaci problemów z płucami, astmą, co do alkoholu Twoje dziecko może okazać się, że jest upośledzone, ma problemy z układem nerwowym, wszelkie niedowłady i niedorozwoje. Co do ćpania..hmmm tych informacji nie posiadam, bo chyba wykraczasz poza wszelkie patologiczne zachowania w ciąży.. Nawet nie chcę sobie wyobrażać, jaki los zgotowałaś dziecku, ćpunko. Oczywiście mam wielką nadzieję, że nic poważnego mu nie będzie, że będzie zdrowe i szczęśliwe. Musze przyznać, że większej idiotki dawno nie spotkałam..Oj sorry, wczoraj był topik o matce, która nienawidzi swojego 10miesięcznego dziecka, ta chyba i ciebie przebiła. Bij się w pierś do konca zycia.

Gość vngsty
boszzz kilka razy spróbowała i od rau ćpunka :O...ciekawe czy wy jestescie tacy idealni...poza tym ile ''normalnych'' kobiet tez pali i pije nie wiedzac jeszcze o ciąży...a poza tym co was obchodzi jej dziecko,czyu będzie zdrowe czy opóźnione..to jest jej dziecko i jej zycie...

Gość matkadodupy
nic tylko samobójstwo popełnić spoko o macie racje nie zasługuuje na to aby żyć ... idęstąd mam nadzieję że można zostawić dziecko w szpitalu nie chce aby mały płakał jak mi się coś stanie zaniosę go i dopiero to zrobię

matkadodupy wez że się ogarnij zrobiłas trudno żałujesz to się liczy nic nie rozpamiętuj tylko cała na przód życie się nie kończy na tym że kilka razy zaćpałaś jeżeli w ogóle piszesz prawdę masz dziecko zdrowe to o co ci chodzi?

niesluchaj tych idiotek tylko badz matko Jak je zostawisz to dopiero zrypiesz mu zycie .Pomysl jakie zycie jest w sierocincach

dsggdf a ty się nie odzywaj jak nie wiesz znam dzieci zupełnie zdrowe których matki ćpały kompot całą ciążę znam dzieci które urodziły się uzależnione i teraz sa zdrowe dlaczego ją dołujesz ??? wazne że chce coś zrobić ze swoim życiem wie że zle zrobiła

Gość dsggdf
no oczywiscie, stalo sie,czasu nie cofnie, co nie znaczy, ze nie jest skonczonym glupkiem. i niech nie pieprzy wkolo,ze cpala, pila i palila i dziecko zdrowe, bo to sie okaze. a ktos moze brac przyklad. badz teraz dobra matka i zmien towarzystwo i miejsce zamieszkania, bo widac,ze wokol patologii sie obracasz. rekompensuj dziecko to,co spartolilas w czasie ciazy. tyle. wazne,ze zalujesz.

Gość mrrraaauuu
Autorko, nie słuchaj tych, które Cię krytykują. One pewnie myślą, że są idealne. Typowe matki polki, które nie maja trzydziestki i uważają się za najmądrzejsze na świecie. Mam dopiero 19lat, więc też za bardzo nie mam pojęcia o wychowywaniu dziecka, ale przynajmniej się nie wymądrzam. To są słowa mojej mamy, a ja je często powtarzam :)

Gość gfbgfbgfssggb
badz dobra matka i tyle. bedzie ok, powodzenia

ale chyba dobrze ze sie autorko opamietalas i nie oddalas dziecka pilnuj tylko wlasnie zeby nie bylo zadnych odchylen w jego rozwoju, zachowaniu, itp :) kazdy popelnia bledy a jedne sa wieksze drugie mniejsze

Gość gość
"boszzz kilka razy spróbowała i od rau ćpunka pechowiec.gif ...ciekawe czy wy jestescie tacy idealni...poza tym ile ''normalnych'' kobiet tez pali i pije nie wiedzac jeszcze o ciąży...a poza tym co was obchodzi jej dziecko,czyu będzie zdrowe czy opóźnione..to jest jej dziecko i jej zycie..."zgadzam sie z ta wypowiedzią ,nie powinno się oceniac innych,jedynie można doradzić a nie oceniać bo nikt nie jest ideałem.jesteśmy tylko ludzmi.i nie jeden pewnie próbował amfy,bo był ciekawy jak to działa.niestety w tych czasach jest bardzo duzo osób zazywających takie uzywki.gratuluje zdrowego dzidziusia.nie oceniajcie nikogo bo nikt nie jest ideałem

Gość gość
Jesteście okrutnymi, trollami nie mającymi pojęcia jak potraktować szczery żal. Może wasze matki nie przycpaly ani razu, a i tak wyrosły z was bezmózgie potwory, bez sumienia. Mam nadzieje, ze żaden z was nie pije co jakiś czas piwka lub wódki, i nie zapomni nazwać się p*********m, skończonym alkoholikiem.