Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Honorata90

wróciłam do chłopaka. Ale

Polecane posty

Mam takiego internetowego przyjaciela gdzieś od czerwca. Jakiś czas temu rozstałam się z facetem no i on o tym wiedział. On w międzyczasie miał jakieś inne dziewczyny. Ostatnio zaproponował czy może w końcu się spotkamy i poznamy w realu. Zgodziłam się, umówiliśmy się na wtorek. Jednak wczoraj wróciłam do swojego chłopaka... Jak myślicie? Powinnam się spotkać z tym internetowym przyjacielem? Bo tak w sumie nie wiem jakie on ma intencje wobec mnie, czy chodzi mu o koleżeństwo czy może coś więcej?

Gość nie wypada///
:O

Dlaczego? Bo go kocham... Wydaje się teraz być całkiem innym człowiekem, ech... Bylebym tylko znowu przez niego nie ryczała :o on chodzi na terapie

Gość eldi
jak go kochasz, to nie spotykaj się z innym.. ;)

to takie dziwne bo nie mam zamiaru z tym przyjacielem sie spotykac, calowac etc.. chcialabym go poznać, no tylko to jest facet, którego nigdy na żywo nie widziałam no ale na gg dogadywaliśmy sie idealnie

Gość upnac cie w morde?!

Gość pata taj
to sie spotkaj, ale powiedz im szczerze -jednemu i drugiemu - jaka jest sytuacja

ja tez mysle ze mozesz sie smialo z tamtym spotkac.otworz sobie furtke,gdyby ci z twoim nie wyszlo. troche to szokujace,ale tak robi wiekszosc i bylabys glupia gdybys nie dala sobie szansy na spotkanie kogos wartosciowego :)

Gość adamouy
HONORATA ,NAUKĄ SIE ZAJMIJ A NIE PIERDOŁAMI

ale ja nie chcę otwierać żadnej furtki :o po prostu tego kumpla bardzo lubie no i chciałabym go zwyczajnie poznać,nic więcej. Tylko się zastanawiam czy on nie ma wobec mnie jakiś dzikich intencji, podrywacz jeden...

z reszta - on jest moim internetowym przyjacielem i jeżeli naprawde mowi mi wszystko, to jest ostatnim facetem na ziemii z którym chciałabym się związać. Ale przyjacielem chcę żeby był :)

sluchaj,spotkanie do niczego nie zobowiazuje,a moze sie okazac ze ten chlopak jest calkiem do rzeczy..

no to jak? każecie mi się z nim spotkać? chyba powiem mu, że wróciłam do byłego i możemy się spotkać ale tylko na zasadzie kolega - koleżanka. jeny... jak mu to powiem to on mnie wyśmieje :P