Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zezowaty opossss

Wysyp pryszczy przed okresem ....

Polecane posty

Gość zezowaty opossss

Juz mam tego dosyc.Zawsze jak zbliza mi sie @ to wyskakuja mi te choojstwa,cos jak uczulenie(pelno malych krostek). Nie mam jakiegos wiekszego problemu z tradzikiem,od czasu do czasu cos tam sie pojawi tylko przed okresem jest masakra. Dbam o cere jak tylko moge ale to nic nie daje. Ratujcie :O

Gość mrrraaauuu
Też tak mam, ale to normalne. Ja też dbam o cerę, ale nie mogę się tego pozbyć. Jeżeli Ci to bardzo przeszkadza, to idź do dermatologa, albo lepiej do ginekologa. Ten drugi może przepisać Ci tabletki antykoncepcyjne, nawet jeżeli nie uprawiasz seksu, to dobrze wpływają na problemy trądzikowe.

Gość zezowaty opossss
Wiem,ze normalne,bo hormony szaleja ale czasem doprowadza mnie to do szalenstwa. Szczegolnie jak mam jakies wieksze wyjscie a tu na brodzie albo centralnie na czole wielki pryszczol i za nic nie mozna go zatuszowac :O nie chcialabym sie truc tabletkami anty ale chyba innego wyjscia nie ma.

ANI NIE GADAJ WIEM O CZYM MÓWISZ CAŁĄ BRODĘ MAM W RAPACH ZAWSZE A BOLĄ JAK DIABLI W PIZDU!!!!!!!!!!

Gość mrrraaauuu
Ale po co się przejmować pryszczami? Przecież one nie mają żadnego znaczenia w życiu. Uwierz mi, że są większe problemy na świecie. Wystarczy włączyć wiadomości.

Gość zezowaty opossss
mrrrauu- ja wiem ze sa wieksze problemy ale kazdy ma tez swoj swiat i swoje problemy. Mi np to przeszkadza ze mi wyskakuja te cholerstwa i chcialabym sie tego pozbyc.