Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge z tym wygrac

Ciągle myśle, że on z nia spał, walcze z tymi myślami

Polecane posty

Jestem z nim od 2 lat. Byl moim pierwszym, ja jego czwarta partnerka seksualną. Ciagle myśle o tych innych, czasem odżuca mnie to od niego. Najgorsze, ze jedna z nich znam i nie lubie jej. Uważam, że jest piękna. meczy mnie to.

Na dodatek ta którą znam, mówiła że mój facet cudownie ją łaskotał :( czy oni mogą to jeszcze robić ze sobą? pomóżcie :(

coż, nie podejrzewam PODSZYWIE zdrady, wiem ze nie utrzymuja kontaktow. Ona coz.. kiedys chciala byc moja "kolezanka" ale wiem, ze to zawistna osoba.

Gość taka tam 20stkaaa
Mój miał sporo partnerek przede mną. Jest 6 lat starszy. Cóż, wypieram ze świadomości je;P ... Czułabym się lepiej gdybym miała kogoś przed nim ?NIE. Cieszę się że jest pierwszy! Czy cieszyłabym się bardziej gdyby była jego pierwszą? NIE, bo cenię jego doświadczenie. Jeśli byłabym pierwsza to pewnie nie ostatnia, tylko taka 'testowa' . Tacy są faceci ;( Dlatego dobrze mi tak jak jest;-) Jest cudowny ;_)

Gość Ech.......
Prześpij się z kimś innym to jak się okaże, że z nią spał to nie będzie ci tak żal. I tak kiedyś zatęsknisz żeby zobaczyć jak to jest z innym. Kto się nie wyszalał wcześniej musi to zrobić później.

Gość znam to uczucie, i to jak!
mój narzeczony jest moim pierwszym, a ja jego zdecydowanie nie. na początku związku nieświadomie mi opowiadać że niektóre dziewczyny robią tak, inne inaczej... że są dziewczyny które mają taką anatomię jak ja, a niektóre mają inną... że jeszcze żadna tak dobrze nie zaspokajała go ustami itd. nie mogłam tego słuchać, ale w pewnym momencie mu powiedziałam, że nie podoba mi się co mówi. stało się to w momencie, gdy zapytał się czemu nigdy się go nie pytałam ile miał kobiet przede mną. odpowiedziałam, że wiem że sporo i wolę nie wiedzieć ile dokładnie. także jedyne co mogę powiedzieć, toto że chyba nie ma dobrej rady.

oj przeciez taki koles jeszcze z wami nie byl, wiec nie miejcie do nich pretensji, same nie wiecie czy to Wasi faceci na zawsze, a co jak nastepnym razem traficie na prawiczka a Wy juz dziewicami nie bedziecie??nie popadajcie w paranoje