Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

azale

Tak tęsknie za nim.

Polecane posty

Wiem,że temat stary jak świat.Ale tak jak tęsknie ja tak żadna.Zostawiłam go, nie był nieraz dobry,dogryzał mi.Nerwowy.Spaliłam mosty, dużo by mówić.Nic już nie da się naprawić.Zbyt wiele się stało.Ale każdego "apsztyfikanta",kopię e d...nie chce nikogo.Kiedy ja o nim zapomnę?!:( wesprzyjcie choć słowem.:o

Gość hjskfdjsdk
najlepszy sposób na zapomnienie o nim to znalesc sobie kogos innego :P

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhha
mam to samo to jest tzw krzyz na zycie zeby nie bylo za latow

Gość czas leczy wszelkie rany
myśl przede wszystkim o sobie bo bez lubienia siebie to nawet jak ktoś by nas nie wiem jak kochał to bedzie nam mało i jak zostaniemy chwilkę sami to będziemy tęsknić najważniejsze w życiu są pieniądze i zdrowie jak sie źle czujesz i potrzebujesz kasę na lekarstwa to ch*j ci z tego czy ktoś cie kocha czy nie kochaj siebie :)

Gość afgatka
najważniejsze w życiu są pieniądze i zdrowie-- i seks

Gość Licencjatka_ona
azale... ja tez cholernie tęsknię.... i to ja też odeszłam, bo zbyt wiele było złego. :( :( jesli ktoś tego nie przeżywał, to nie zrozumie.) wszyscy tylko myslą "a jak odeszłas to dlaczego jeszcze cierpisz? ble bleble" ja juz 2 tyg siedze i płaczę, na szczescie nie caly czas, są dni troszke lepsze... dzis pogadalam sobie ze znajomym tak na luzie i mi lepiej... bo z kolezankami ciagle tylko gadalysmy o naszych problemach... ile mozna się dołować... na pewno bedzie dlugo smutno i przykro... ale trzeba dać radę.

Gość czas leczy wszelkie rany
seks do pewnego wieku fajna sprawa choć są tacy co w zasadzie nie odczuwają potrzeby bo to zależy od temperamentu itd

20 wrzesnia widzieliśmy się ostatni raz,miał szklące oczy. Jak wyszedl ode mnie, ja poszlam po zakupy, dzwonił na kom. i na domowy.Nie odebrałam.Miałam w dupie, a teraz tak mi go brak.Pamiętam to co bylo złe i to co dobre.Wysłał mi życzenia świąteczne, zjechałam go.Tak tęsknię.K...to była miłość chyba mojego życia:o

"była miłość chyba mojego życia" Tak. Z pewnoscia była skoro go zostawiłas, spaliłas mosty i nawszadzałas mu jak ci zyczenia złozył na swieta. Wileka miłosc :) niesamowita.

No to przedmówczyni pojechała po mnie:) Nie mogłam sobie pozwolić na jego docinki,brzydkie zachowanie bez powodu, uwierz.

Ja też zerwałam i też teraz beczę. Ale mialam powody. A ten idiota jeszcze podrzucił mi wszystkie prezenty jakie mu kupiłam. Co za dziecinada!!! On się pozbył tego wszystkiego, żeby mu było lżej a teraz ja na to patrzę i ciągle płaczę mimo, że przez cały tydzień nie uroniłam przez niego ani jednej łzy.