Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beznadziejna Persona

KOCHAM DYREKTORE

Polecane posty

dyrektore- nie zapomniałam hasła, ponieważ mam to na tym samym koncie, więc byłoby to co najmniej dziwne. Nie wiesz, że można zmienić nick w samych ustawieniach na tym samym koncie??? no to się już dowiedziałeś. Wiedziałam, że jesteś trochę nie kumaty ale żeby aż tak. Reasumując powróciłam do mojego starego nicku, ponieważ uważano iż jestem osobą która się podszywa pod MoniaMonte

kpt Jack Sparrow- a wiesz co to jest ironia??? czy nie bardzo??? wpisz w google najlepiej :)

beznadziejna a ja sobie nie życzę abyś się na mnie dorabiała i na moim dorobku kafeteryjnym, więc wymaż mój nick ze swej stopki śmierdzącej

Vivkka 79 poczytaj sobie wszystkie posty i jak zobaczysz jakas moja wypowiedz i dyrektore w tym samym czasie (godziina, minuta) to dojdziesz do wniosku ze nie mozemy byc tymi samymi osobnikami :O oj co za tepota

BP- nie jestem tu dla dorobku, a dla zabawy, której to dostarczają mi takie matołki jak Ty, nic dodać, nic ująć:)

Bp, jak wytłumaczysz to, że o 15 kończyłaś pracę, i pisanie tu, a o 15.14 znowu pisałaś?