Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdjvgfdhvfwghvefghweqvefgvwghr

miss powiatuuuuuuuuuuu

Polecane posty

Gość lewaaaa
co chcesz od niej ładna dziewczyna ... zazdrościsz ????

jestem wkurzona bo ona sie dostała a ja nie ! a jestem od niej ładniejsza jakie to niesprawiedliwe;/

Gość stachu ...
to wrzuć swoje foto, ocenimy obiektywnie, a nie rzucasz mięsem w jakąś kolejną cizię, co jej tylko ciuchy i makijaż w głowie

nie bede wklejac swojego zdjecia jeszcze mnie nie posra*o

nooo na miss sie nie nadaje kretynka

boze wypiszcie jakie ona ma wady? w wygladziee? procz za małych cycek. płaska

Gość stachu ...
może ma bardziej poukładane w głowie niż ty

Gość TA LASKA
Jest bardzo ładna. Obejrzałam wszystkie kandydatki i moim zdaniem ona jest jedną z tych najładniejszych. Co do piersi... wszystkie kandydatki mają bardzo podobne. Dziewczyna jest bardzo proporcjonalna.

Gość TA LASKA
Poza tym buzię ma też ładną i figurę ok. Nawet bardzo ok.

Gość stachu ...
jeśli autorka tego tematu ocenia urodę dziewczyn na podst rozmiaru "cycek", to dobry argument, że wyżej sra niż dupę ma, pewnie sama jest spaloną blond solarą z różowymi tipsami gdyby miała skoczyć z poziomu swojego ego do poziomu swego IQ, pewnie bardzo by się potłukła

Gość stachu ...
lepiej idź na potupankę w remizie zamiast smęcisz na forum, skoro jesteś taka ładna, to pewnie zrobisz tam furorę też mi konkurs, miss powiatu:D

Gość TA LASKA
tak jak mówię, rozmiar nie jest az taki wazny jesli budowa jest proporcjonalna, a ta dziewczyna akurat jest naprawdę bardzo fajnie zbudowana... zasadniczo to mam identyczne wymiary, tyle ze centymetr wyzsza jestem, ale jakoś nie mam takiej figury :(

Gość dfghdsgdsgdsg
Dziewczyna wygląda dojrzalej niż na te 17 lat które ma,chodzi nieco śmiesznie a szczególnie jej lewa ręka która latała strasznie mocno. Ogólnie dziewuszka nie jest zła a nawet jest fajna,ale jakiegoś szału to ona nie robi.

Gość wyjebane mam w te misski
z reguly nic nie maja do zaprezentowania swoimi osobami. sa ladne, ale ani to madre ani inteligentne, ani bystre. nie pisze jednak ze nei ma ladnych i madrych kobiet. madre kobiety nie laza na konkursy pieknosci moim zdaniem. :O

Gość stachu ...
zgadzam się z wypowiedzią wyżej, z tym, że znam 1 wyjątek od tej reguły, kobieta ładna, a zarazem mądra, która poszła na konkurs piękności i coś tam w życiu osiągnęła

Gość wyjebane mam w te misski
u mnie tez byly wybory miss. w sumie sa co roku. najbardziej w pamieci utkwily mi wybory z 2008 roku, kiedy wygrala najwieksza puszczalska w calym miescie. bylam wtedy jeszcze w lo, polowa szkoly miala filmiki jak dziewcze obciagalo wuefiscie. parodia. generalnie znalam polowe uczestniczek niemalze - wszystkie z prywatnego lo. kazda glupiutka jak koza. 1/100,000 to porzadna i w miare bystra.