Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja mam chec

zcy warto zostac luksusowa prostytutka?

Polecane posty

Gość a ja mam chec

Mojej kolezanki kolezanka jest luksusowa prostytutka, ma ladne mieszkanie w duzym miescie i wyciaga po 30-40 tys miesiecznie. Czsamni wiecej bo trafi sie jej jakis wyjazd. Do tego ma ochrone ,pewnosc ze nikt jej nic zlego nie zrobi...Warto?

Gość mms suplement
pieniądze jednak szczęścia nie dają.... takie osoby jak Twoja koleżanka czują w środku pustkę, powiedz co jest warte takie życie?

Gość regyrtg
zostac warto, ale nie kazdy się nadaje:P luksusowa to luksusowa. musi byc inteligentna, obyta, piękna i w ogole najlepsza:) no i się seksić dobrze, to chyba wiadomo.

Gość regyrtg
kto to w ogole wymyslil, ze pieniądze szczęścia nie dają, dają i to ogromnie.

Gość regyrtg
30-40 tys, nie zarobi się z samego seksu, obciągania.

Gość a ja mam chęć wygrać w totka
czasem chęci to za mało. trzeba tez "zagrać" ;)

Stracić poczucie własnej godności za mieszkanie czy drogie ciuchy- warto? Warto nienawidzieć siebie za to co się robi? Warto kiedyś wstydzic się przed dziećmi czy kimkolwiek znajomym? A poza tym- jak luksusowa to nie tylko z nazwy. Luksusową moze się obwołać początkująca tirówka- i co z tego, skoro nia nie jest?

Gość doloressa
zawsze bardzie warto luksusową niż przydrożną hihi

Gość W4r54w
Jeśli masz predyspozycje na luksusową bladź (wykształcenie, języki, kultura, atrakcyjny wygląd) to bez większego trudu znajdziesz sobie inną, dobrze płatną robotę; nie musisz na dupie zarabiać. Chyba, że to lubisz.

Gość czczczcz
W4r54w Jeśli masz predyspozycje na luksusową bladź (wykształcenie, języki, kultura, atrakcyjny wygląd) to bez większego trudu znajdziesz sobie inną, dobrze płatną robotę; nie musisz na dupie zarabiać. Chyba, że to lubisz. No własnie!

Gość ptasiek nastroszony
jak masz talent i zamilowanie to wiesz ze robic cos co sie lubi i jeszcze z tego dobrze zyc to radosc w zyciu. lepiej by Cie ujezdzali eleganccy wartosciowi faceci niz zapocony maz budowlaniec i jeszcze czasem zarysowal Twe aksamitna cialo swa szorstka murarska łapa.i na majtki Ci piniendze wyliczal. nie jestes tego warta

Gość co do demonstracji
Tyle to ja mam w dzień.

Gość gość
a co zrobilas z mezem?

Gość soman
Mąż zapewne wygnal się z domu:)

Gość gość
Jak wejść do tego świata?

Gość gość
Przeglądaj ogłoszenia na roksa.pl Tam czesto laski pisza, że szukają koleżanki do współpracy. Sugeruje szukać w większych miastach. Dzwonisz, mówisz, że szukasz pracy umawiasz się na spotkanie i jak sie dogadacie to pakujesz w torbę co ci potrzebne, wsiadasz w pociąg i współpracujecie, po tygodniu już kasa leci do kieszeni, tak dokładnie to wygląda...🖐️

Gość gość
Od dwóch lat mieszkam sam w nie dawno kupionym mieszkaniu , jest to osiedle strzeżone , jak wiele takich w mieście dużym . Z drugiego końca mojego korytarza mieszka dziewczyna , przyprowadziła się rok temu . Teraz jesteśmy już znajomymi i wiem o niej bardzo dużo . Ma skończone studia prawnicze lecz nie skończyła specjalizacji , jakoś nie spieszy się . Lecz jest naprawdę piękną kobietą , p[okazała mi zdjęcia jako modelka , zapewne wielu z was czytających ją zna z widzenia z plakatów lub pism z modą związanych . Obecnie jest panią do towarzystwa z a kasę , Jak mówi nie łatwo jest dostać tam pracę . Jesteś samodzielna to ty decydujesz z kim gdzie i na jakich warunkach pracujesz . Jeśli umawiasz się z klientem za 2 tys w hotelu jesteś do jego jego dyspozycji 2, 3 godz , kasę wypłaca tobie nazwijmy ją agencją . zatrzymują dla siebie 500zeta , ty dostajesz resztę . Klient nie zostawia jej kasy , lecz ona wie jaki jest zarobek dla niej . Jeżeli leci samolotem do stanów , Kanady , Australii , Japonii zazwyczaj na kilka dni , pracę dostaje poprzez agencję adres gdzie ma być i za jakie pieniądze , zazwyczaj są to najlepsze zarobki od 5, do 40 tys. na rękę . Lecz musi być gotowa na wszelki sex , lecz bez narkotyków tylko lekkie alkohole . Pokazała mi swoje mieszkanie , o matko , cudo . Poza tym jest naprawdę fajna babka , bardzo przystępna , chętnie pomaga ma znajomości , poszukać pracy lekarza dobrego. Niestety niema rodziców była jedynaczką . gdy była mała jechali do Częstochowy na wycieczkę zwiedzić i pokazać jej klasztor , ona miała wówczas 6 lat , wypadek oboje zmarli na miejscu ona z lekkimi obrażeniami , wychowała się w domu dziecka do 18 lat , sama zadbała o wykształcenie . Chce zarobić dość kasy by polecieć do Australii Pert , tam mieszka jej koleżanka z domu dziecka , wyszła za miejscowego , chce założyć jakiś biznes dziecko dom no i żyć szczęsliwie. Może się jej uda.