ulka1113 0 Napisano Styczeń 16, 2011 Witam prosze o szczera odpowiedziec kochałam sie z chłopakiem 7 dnia cyklu ( 2 dni po okresie) do konca bez zabepieczenia 2 razy nastepie zdarzyło sie to 10 i 13 dnia cyklu z tym ze byly juz to stosunki przerywane dodam ze mam praktycznie regularne cykle 28 dniowe. Sa szanse na ciąze ? tylko nie piszcie o tescie bo to wiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kejtiino Napisano Styczeń 16, 2011 no pewnie, że są szanse! nigdy nie kochaj się do końca aż dwa dni po okresie, ponieważ niektóre plemniki moga przeżyć w środku nawet do 7 dni! też w to nie mogłam uwierzyć, ale niestety takie są realia. Wiem o tym, bo studiuję położnictwo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochana szanse sa zawsze Napisano Styczeń 17, 2011 jezeli masz SEX BEZ ZABEZPIECZENIA! tyle w temacie, gratulacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naatalkaa Napisano Styczeń 17, 2011 Są nawet spore :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulka1113 0 Napisano Styczeń 17, 2011 moze ktos jeszcze sie wypowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frania66 0 Napisano Styczeń 17, 2011 ja kochałam sie 4dni po okresie bez zabezpieczenia ,chłopak nie zdąrzył wyjąć i nie zaszłam w ciąże ,a byłam pewna że będę,więc ty albo będziesz w ciąży albo nie ,szanse są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheOleska 0 Napisano Styczeń 17, 2011 poczekaj do dnia@ wtedy sie dowesz szanse zawsze sa nawet jak nie doszlo do końca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frania66 0 Napisano Styczeń 17, 2011 szanse są ale moim zdaniem ciąży nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach