Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ehhh19

Dziwny przypadek podczas seksu. POMOCY!

Polecane posty

Gość Ehhh19

Otóż. Kilka godzin temu współżyłam z chłopakiem. Po stosunku widać było wyraźnie, że sperma jest w zbiorniczku prezerwatywy (w dodatku chłopak wyciągnął penisa ze mnie przed wytryskiem). Ale... Na prześcieradle zobaczyłam dziwne plamy (dodam może, że miałam bardzo dużo wydzieliny z pochwy. I pytanie: Jakie ślady zostawia sperma). Powąchałam je i ewidentnie czułam zapach spermy. Czy to możliwe żeby coś wypłynęło poza kondom, czy tylko moja podświadomość dawała mi już znaki, że mogło coś się stać? Myślicie, że powinnam udać się na ginekologa po tabletkę do 72 godzin? Proszę o odpowiedzi. Wiem też, że sytuacja może wydawać się śmieszna, ale wiadomo jak strach potęguje wszelkie obawy. Zastanawiam się też, skąd mój facet miałby mieć tyle "soczków". Pozdrawiam.

Gość perła_z_lamusa
Twój miły ściągnął kondoma i zległ u Twego boku? Bo jeśli tak, to pewnie mu wyciekły resztki i wsiąkły w prześcieradło. I tyle

Gość Ehhh19
Otóż nie. Podniósł się, ściągnął prezerwatywę, otarł się chusteczką i założył gacie:) Teraz pytanie: Skoro doszedł do wytrysku poza mną to raczej nie mogło nasienie się dostać do mojej pochwy? Sama kurde już nie wiem co to za plamy na prześcieradle. Może to moja wydzielina?

Gość Ehhh19
Aha. I plami były w trzech miejscach...