Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonaj

wskakujcie tutaj....

Polecane posty

cipkodrapka co Cię najbardziej kręci w sexie tylko proszę nie pisz że sam sex czy stosunek bo to oczywiste :P

ojjjjj chyba co mnie krecilo bo od 4 miesiecy nie praktykuje ale kreci mnie spontanicznosc brak zachamowan sex na trawie w pociagu adrenalina ojjjjjj kiedy to bylo

cipkodrapka czyli dreszczyk emocji:P z tego co wnioskuje to nie lubisz rutyny tak jak ja :P jak daleko możesz się posunąć w sexie? gdzie się kończą dla Ciebie granicę? ja 8 miesięcy przerwy

8 miesiecy to kawal czasu a ja myslalam ze tylko ja taka niedopieszczona a granice dobrego smaku koncza sie gdy facet chce sexu analnego nigdy tego nie robilam i chyba nie zrobie a jezeli chodzi o rutyne to nie lubie i zawsze wprowadzalam urozmaicenia przebieranki sa fajne ale nie typu pielegniarka bo to przezytek np.policjant albo klawisz i wiezniarka to jest moja fantazja jestcte niespelniona aty

cipkodrapka fajne masz te fantazje nie miałem doczynienia z odgrywaniem ról, 8 miesiecy to spora przerwa dlatego chyba powoli wyszedlem z formy:P moja fantazja zawsze byl sex z 2 kobietami moze to proste ale to by mialo wygladac tak moja partnerka z ktora jestem w zwiazku obserwuje jak robie ta z inna ona wtedy sama sie zabawia pozniej ja obserwuje one sie zabawiaja a na koncu obie na raz obsluguje ale watpie zeby to sie kiedykolwiek spelnilo ale to nei jest tak ze ta fantazja musi sie spelnic i musze do niej darzyc. no ja dla odmiany lubie czasami anal a granica konczy sie na wszelkim zadawaniu bolu partnerowi, pissing itp itd

na co zwracasz uwage odnosnie penisa mezczyzny co sie dla Ciebie najbardziej liczy higena intymne to oczywiste:P jaki ksztalt? grubosc? dlugosc? obrzezany czy nie? wydepilowany czy nie?

o seksie z dwiema kobietami marzy chyba kazdy facet ja to przezylam ale to kobiety powinny sie piescis ale sam sex powinien byc tylko ze swoja kobieta

niewydepilowany penis nie ma u mnie szans jak juz wczesniej am odpowiedziaales higiena i jeszcze raz higiena co do grubosci nie lubie za grubych a co do dlugosci to napewno nie 14 cm moj byly i jedyny jak do tej pory mial 20-21 cm ale byl za duzy troszke z tym ze umial robic to tak aby nie sprawiac bolu mysle ze to tez zalezy od stopnia podniecenia bo jesli nie ma odpowiedniego to i jak ma te 15cm o nie jest fajnie

dobrze że nei zapytałas o moje parametry:P co do depilacji to się depiluje ale robie to dla siebie a nie dla kobiety:P sex we dwoje powinien być i jestem tez tego amego zdanai mialem propozycje trojkatu tylko ze kobieta miala byc jedna odmowilem:) na co zwracam uwage? cipka ogolona chociaz moze byc paseczek czy inne fajne przyciecie sexy to wyglada a co do wygladu? hmm lubie duze pupcie najbardziej mnie kreca ale w sumie nie wyglad dla mnie jest najwazniejszy ale temperament partnerki musi dorownac mojemu a mam bardzo duzy:P a jaki ksztalt penisa Ci najbardziej odpowiada?

jak juz wczesniej wspomnialam nie mam duzego doswiadczenia ale proste lubie bez zbytniej skory i zwisajacych jaj jak jest lekko skrzywiony to tez nie priblem bo wielu mezczyzn tak ma ale tylko jesli nie przypomina wygladem banana

cipkodrapka moze lepiej sobie zdjecia kiedys wyslac:P heh no ja nie mam prostego ale tez mi nigdy jego ksztalt nie przeszkadzal i z tego co zauwazylem moim partnerkom tez nie:P to teraz moze Ty jakies pytanko zadaj?

jaki lubisz sex jakie pozycje czy lubisz zapomniec sie i zaszalec a jaka jest twoja wymarzona jak powinna wygladac czy zwracasz uwage na piersi bo u mnie to najpierw cycki wchodza potem ja

cipkodrapka cycki zwracam uwage jak masz duze to dobrze bo mozna wsadzic miedzy nie penisa:P lubie oczywiscie zaszalec ale jestem typem faceta ktory ;ubi dominowac narzucac szybkosc i glebokosc penetracji lubie wszystkie pozycje od tylu najlepsza na pieska wtedy nei dosc ze jestem w Tobie od tylu to jeszcze moge Cie klepnac w tyleczek delikatnie zlapac za wlosy i zaszalec i dodatkowo w tej pozycji jadra obijaja Twoja cipke a to lubie chodz nie mam zwisow tak jak napisalas wyzej, lubie tez jak kobieta mnie ujezdza, a Ty jakie amsz ulubione? w jakiej pozycji najszybciej dochodzisz?