Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarazaztraana

fotograf! mam juz serdecznie dosyc!!!!

Polecane posty

Gość zarazaztraana

szukam fotorafa, ktory robi NORMALNE ZDJECIA, romantyczne, takie ktore uchwyca chwile, reportazowe a co widze? panna mloda w wodzie, panna mloda celuje w leb młodemu, młodzi na torach, młodzi w sianie, młodzi na tle grafiti, młodZI NA traktorze PROSZę BłaGAMm POMOCY!!!!!!

Gość może studentka
przecież wcześniej rozmawia się z fotografem i ustala wszystko.To nie fotograf narzuca gdzie i w jakim klimacie będa zdjęcia tylko ty.

Gość może studentka
ja np miałam zdjęcia w wodzie bo takie chciałam (to był 1.5 roku temu i nie było takie popularne).Wybierz DOBREGO fotografa i ustal z nim wszystko.

Gość Usługi ślubne...
Wybierając fotografa zwracaj uwagę czy w jego portfolio ma albumy w których są tylko zdjęcia jednej pary. Fotografowie robią na młode pary lep w postaci albumów gdzie co strona to zdjęcie innej pary. Każde zdjęcie w albumie jest piękne bo zawsze na ślubie lub sesji plenerowej wyjdzie jedno czy dwa zdjęcia bardzo ładne. A co z resztą zdjęć? Czemu fotografowie nie chcą pokazywać całych fotoreportaży jednej pary? Wiele par nawet nie dostrzega że są oszukiwane. Uważać też trzeba na foto-książki. Wielu fotografów zdjęcia które im nie wyszły zmniejsza do małych rozmiarów i daje je do fotoksiążki. Po pomniejszeniu zdjęcia nie widać że zdjęcie jest bez ostrości lub jest źle naświetlone.

Gość slusznie sie martwisz
wiadomo, ze jesli nie bedziesz chciala zdjec w wodzie, fotograf Cie tam po prostu wrzuci sila. Albo zrobi Ci zdjecia w sianie tak, ze sie nawet nie zorientujesz. Oni sa naprawde wredni - bedziesz myslala, ze masz robiona sesje w parku, a przy odbiorze zdjec sie okaze, ze macie same fotki na tle graffiti albo jak celujesz w glowe mezowi. Strach sie bac!

Gość możecie się ulotnić wcześniej
zgodzę się z wypowiedzią wyżej coś w tym musi być. Nie raz nie dwa widzę takie zdjęcia niby ładnie mają być upozowane a młodzi się zgadzają bo przecież "fotograf się lepiej zna". Nie przepadam za nowoczesnymi zdjęciami typu w wodzie, sianie, słomie, na traktorze - mimo, że jestem ze wsi i na tym się wychowałam ale podziękuję :D Ustalcie prosto z mostu czego oczekujecie itd.