Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Profesor fajna

Polacy tu,Polacy tam.Wiec czemu sie bez przerwy obrzucamy na FORACH?

Polecane posty

Gość Profesor fajna
offerma,dla ciebie bycie milym i rozmowa na poziomie to pojecia obce.zastanawia mnie czy ty jestes obronca polskich dziewic czy cos w tym rodzaju???tyle jadu ci sie leje z pyszczka,po co sie tak podniecac?

Profesor fajna-Poczytaj jej komentarze pod profilem.Jest tego kilka stron.Te komentarze bulwesują i jej wypowiedzi na temat że ona z nim tylko śpij bo lubi arabów a nie lubi Polaków w seksie.Później dodaje że nigdy się Polakowi nie przyzna że spała z arabem itp.Poczytaj sobie

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Offermo ""Nadal nie widzę twardego dowody, że była ona dziewicą." no i zapewnie simon mol nie był murzynem co za żałosny idiota" Poprostu Żal.pl jak się ciebie czyta naburmuszona dziewczynko ;). Niezapominajka2012 "Dziewictwo to stan umysłu " Racja, choć dla faceta, który poszukuje dziewicy równiż fizyczna część ma znaczenie.

Gość Profesor fajna
Bagno ALE TO JEST JEDNA LASKA!!!!!!!!!

Gość Profesor fajna
niezapominajk2012 bardzo watpie,czy glownym problemem twoich rodzicow bedzie jak to nazwalas URODA twojego wybranka.Ja mysle,ze religia,ale moge sie mylic.Powodzenia

Profesor fajna-Takich lasek jest tysiące w Anglii.Wystarczy wpisać sobie w gogle o Polkach z arabami czy murzynami.Tego jest tysiące a może i setki tysięcy.Polska została dokładnie zeszmacona przez Polki

Bagno, "Światowa Organizacja Zdrowia-Polacy nie lubią polityki rosyjskiej a nie Rosjan.To samo z Białorusią,czy ktoś mówi że Białorusini są beee?Oni mówią że Łukaszenka jest beee. Zobacz film "Czekista" ,zobaczysz że w tym filmie to największymi ofiarami komunizmu stali się sami Rosjanie.Wtedy zrozumiesz pewne sprawy." Ja nie piszę, że Polacy nie lubią Rosjan bo tak mi się wydaje, tylko były i są robione na ten temat badania z których czarno na białym wynika, że Polacy (tzn. znaczna część) nie lubią Rosjan, Niemców i Żydów. To nawet nie podlega dyskusji (metodologia tych badań jednak może, nie wiem nie zaglądałem do kuchni w tej kwestii) bo to jest fakt. Zaś co do Czekisty to oglądałem. Doskonale również wiem, że główną (liczebnie) grupą ofiar ZSRR byli Rosjanie. Proponuję jednak abyś poczytał jakąś książkę na temat Kałkazu Północnego - tam dopiero jazdy odchodziły, zwłaszcza za czasów Stalina. "Później dodaje że nigdy się Polakowi nie przyzna że spała z arabem itp." W sytuacji gdy facet się pyta to partnerka powinna się do takich rzeczy przyznać (i nie chodzi tylko o Arabów ale ogólnie o wszystkich partnerów). Tutaj dla mnie to oczywiste. W innym wypadku buduje związek na kłamstwie. Naturalnie działa to w dwie strony.

Gość Profesor fajna
na zakonczenie dodam,ze jak ktos stara sie ustrzelic fajna laske na FOTCE,to musze przyznac,ze dla takiego goscia z pewnoscia liczy sie TYLKO charakter.Ja sama nie uwarzam,ze faceci sa swieci natomiast nie staram sie szukac na internecie dowodow na to jak zachowuja sie,niestety,niektorzy Polacy w Anglii. chciales zobaczyc kawalek fajnego cycka, to spotkala cie kara,bo laska wali smutki,ze lubi Arabow.Ironia losu!

Offermo, ""Jak narazie to udowodniłeś tylko swoją ignorancję na ten temat" a niby w jaki sposób ograniczony matole? po wkleiłem ci fragment artykułu dot zjawiska o którym nie miałeś pojęcia?" Pokazałeś to poprzez: 1 - ostatnią dyskusję, wtedy też temat Afryki padał często i jedynymi osobami merytorycznymi byliśmy ja i Przeklęte pragnienia 2 - Wstawiając ten fragment pokazałeś konkretny, pojedynczy przypadek. Pokaż mi, że w całej Afryce tak się dzieje to pogadamy. ... Już lecisz na strony ONZ, tam jest wiele ciekawych danych. ""Wtedy zrozumiesz pewne sprawy." no tutaj to bagno pojechałeś trochę harcorowo. skoro debil nie potrafił znaleźć w artykule do którego podałeś link że dziewczyna była dziewicą to ty naiwnie przypuszczasz że mógłby cokolwiek zrozumieć po obejrzeniu filmu?" No i kolejny przykład twojej ograniczoności i ciasnoty umysłowej. "to jest oczywiste dla ciebie i dla mnie. i dla innych rozumnych ludzi. ale ten ograniczony debil tego nie potrafi zrozumieć. ja naprawdę nie żartuję kiedy piszę że tak głupiego i ograniczonego człowieka to rzadko można spotkać. jego jedynym sposobem na "dyskusję" jest przypisywać innym poglądy i opinie których nigdy nie wyrazili a które temu debilowi wydaje się że mają. zadawać pytania o rzeczy oczywiste w stylu "a wiesz gdzie leży kapsztad?" i kreować się w ten sposób we własnych oczach i oczach podobnych jemu idiotów na "mędrca". to jest tak prymitywny tłuk że szkoda czasu na jakąkolwiek dyskusję z takim matołem." I kolejny tekst... ehhh... jesteś naprawdę 0, słownie zerem.

Offermo, "szkoda czasu na jakąkolwiek dyskusję z takim matołem" W takim razie czemu spędziłeś ostatnie 2 godziny na dyskusji ze mną? ;). Ehhh... offermo, offermo weź się lepiej za jakś łopatę, a nie dywagujesz na forum. Może choć trochę kasy zarobisz.

Gość Profesor fajna
bagno ja nie ma problemow z kobietami.Jestem w anglii i z tego co wiem to na arabow leca podstarzale angielki z kasa.ale tutaj ich nikt za to nie krytykuje.ale moze 6 lat tutaj to za malo,ty z pewnoscia wiesz lepiej?Chyba musialoby mnie powalic,zeby obsesyjnie przeszukiwac google i dowiadywac sie co robia polki w lozku,albo polacy?widac internet nie jest dla kazdego........a to taki madry wynalazek

Profesor fajna-A co jest w tym złego że chciałem sobie pooglądać nagie laski?Masz jakiś problem z tym?Ty nie lubisz nagich facetów?

Gość Profesor fajna
Ty nie wklepales GOLE LASKI do wyszukiwarki,tylko tagi: polka,arab, i jasne,ze ci wolno kazdy ma prawo do swoich upodoban seksualnych, tylko po co ci ten arab?

Profesor fajna, miło było pogadać, idę poczytać bo miałem to zrobić 2 godziny temu ale zostałem wciągnięty w wir dyskusji ;). Do zobaczenia któregoś dnia na forum :). Dobranoc Bagno, Tobie też życzę dobrej nocy. Pomimo różnicy poglądów na wiele kwestii między nami mam nadzieję, że nie zachowasz się jak offerma i nie będziesz rzucał we mnie wyzwiskami po którejś dyskusji :). Spij dobrze Offermo, No cóz mogę napisać, pokazałeś dziś "klasę" ;). Oby ci się koszmary przyśniły :D. Żartuję, również się wyśpij bo zapewne jeszzcze nie jedna dyskusja nas czeka.

Gość Profesor fajna
Światowa Organizacja Zdrowia dzieki,czytalam zafascynowana.:)niezle,ale bede musiala pogodzic sie z faktem,ze jestem polka-rasistka,ale za to lubie arabow i murzynow...moze uda mi sie to zrozumiec do jutra.noc :)

Nie mam co robić i kiszę ogóra na kfeterii😭

Gość profersor fajna jeszcze durnie
jsza :O ja pierd. :O

Gość Profesor fajna
profesor fajna nie musi walic konia na fotce,czasami jednak musi dostosowac swoj poziom do rozmowcow.a rozmowcy przez cale forum nie odpowiedzieli raz na zadane pytanie,tylko wklejali cos z linkow,udowadniajac sobie poziom inteligencji na kafeterii,bo juz z innych zostali wysrani,przez kopiowanie i wklejanie postow z PARDONA.niezle...

Gość Profesor fajna
jestem tak fajna jak stara rura co bierze murzynowi z polykiem

Gość Profesor fajna
Offermie tez biore

Gość Profesor fajna
spijam mocz chomiczy każdego dnia gdy odwiedzam sklep zoologiczny w poszukiwaniu pasikoników dla mojego pytąga Leona