Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hispania

Seks na pierwszej randce

Polecane posty

Gość hispania

Hej Uważacie, że pójscie do łóżka na pierwszej randce , nie znając wcześniej zbyt dobrze chłopaka powiedzmy tyfzień przed dobrze wróży ewentualnemu związkowi? Czy taki facet może traktować kobietę poważnie?

Gość hahahahahahahahahaha.
to ty sprobuj i nam powiesz potem:D

Gość bzdd
zaraz się zapewne posypie fala opowieści o tym jak poszli na pierwszej randce do łóżka i są już 10 lat razem :D a prawda jest taka że jak facet ma coś w głowie to nie weźmie takiej na życiową partnerke

Gość hispania
Nie chodzi mi konkretnie o mnie , bo ja niesety jestem przeciwieństwem, zanim się nie upewnie to nie idę do łóżka. I nie wiem , która opcja jest lepsza, czy nie jestem zbyt powsiągliwa

Gość przemek.kropek
I właśnie że nie bo kochaliśmy się na pierwszej randce, i dzisiaj jesteśmy małżeństwem i mamy wspaniałą córeczkę - o psie nie wspomnę :D:D

hehe, jak facet widzi chociaż cień szansy, że chciałby być z Tobą na dłużej, to nie pozwoli na to, żebyście to zrobili na pierwszej randce. co innego jak się bzykniecie i będziecie fucking friends, ale z czasem stwierdzi, że masz w sobie coś więcej niż cycki

Gość A ja szczerze powiem tak...
Bzdura że nie pozwoli na pierwszej randce... . Jedynie być może ni będzie na to naciskał. Jeśli naciska to chodzi mu tylko i wyłącznie o to ...

Gość srdfghjksedfgyhujsed
na pewno nie ale oni nigdy nikogi nie traktuja powaznie jedyne co powanze to ten maly miedzy nogami reszta to na pewno mniej powanze i nawet niby zona powanza ale nie przeszkadza im wsadzac w inne nawet jak niby powanzie bo tak naprwade to jedyne powazne to penis http://www.youtube.com/watch?v=E-BO_Rb2gN4

Gość pierwszorandkowa
to akurat nie zawsze się sprawdza, osobiście mysle że to stereotyp który pomału odchodzi od normy, mamy takie same prawo pójść do łóżka z facetem na pierwszej randce bo mamy na to ochotę i niekoniecznie z mysla o stałym związku, tak juz jest że na początku jest adrenalina,pożądanie,zauroczenie a miłość przychodzi o wiele później,Mi się to zdarzyło,poszłam do łóżka na pierwszej randce bo miałam na to zwyczajnie ochotę i nie myslałam o tym czy ze mna będzie czy nie,tak się złożyło że bylismy para 3 lata,i to ja zostawiłam jego, faktem jest że kiedyś w kłótni wykorzystał to i wygarnął że żadna porządna kobieta nie idzie z facetem na 1 randce,zdębiałam! potem mnie przeprosil ale było juz zapóźno na zmiłuj się

Gość dupeczka z okieneczka
Dla mnie facet ktory idzie do lozka na pierwszej randce jest spalony... To dziala w obie strony...

Gość anddzik
pierwszorandokwa nie wiesz ze kazdy facet jest taki sam a kobiety dzili sie na dziwki i te co sie szanuja? nie rownaj sie z facetem :O

Gość olllllllllllllllllllllllllllll
po pierwszej randce zglaszaja sie tylko na seks heheheh po miesiacu my poszlismy do lozka i dopiero jak dostalam kwiaty:P jestesmy 8 miesiecy razem

Gość thsrjsewrwr
A jak sie już kogoś wcześniej znało i poszło na pierwszą randkę z oczekiwaniem to wtedy też będzie seks na pierwszej randce? Ja tak miałam i w dodatku byłam dziewicą. Pokłóciłam się zresztą... o dziewictwo bo ktoś o tym nie wiedział. A tak to zero seksu bo tylko w tym byłam zakochana.

Gość bardzo małe szanse
aby taka przygoda przekształciła sie w poważny związek. Wydaje mi się , ze im facet mniej doswiadczony, tym szanse zą większe w takich sytuacjach.