Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boże, nie wiem co się dzieje

śmierdzący problem

Polecane posty

Gość boże, nie wiem co się dzieje

Boże nie wiem co się dzieje xD Od jakichś dwóch tygodni zauważyłam, a właściwie poczułam, że mam dość nieprzyjemny zapaszek spod pachy :/ nawet więcej niż nieprzyjemny, jest straszny, obrzydliwy! Wcześniej oczywiście też się pociłam, ale nie czułam tego smrodku, dlatego podejrzewam że mój pot zaczął tak intensywnie "pachnieć" niedawno... Dodam, że siedzę teraz praktycznie cały czas w domu. Najpierw była przerwa świąteczna, teraz niedawno zaczęły mi się ferie, a jeszcze od środy byłam trochę przeziębiona więc nie chodziłam do szkoły. Praktycznie cały dzień siedzę na tyłku, nie pracuje intensywnie fizycznie. Pierwsze co mi wpadło do głowy jak myślałam o przyczynach tego problemu to była dieta. Co prawda zmieniła się ona diametralnie, ale raczej na zdrowszą... jak chodzę do szkoły częściej odwiedzam fastfoody, jem na mieście, jem więcej słodyczy itp, ogólnie jem 3-4 razy więcej, niż jak mam wolne... bo na chwilę obecną jem bardzo mało, praktycznie wcale, jakieś lekkie śniadanie, trochę owoców wieczorem i tyle... czyli to raczej nie wina diety. Po drugie myje się... no normalnie, zachowuje higienę, w tej kwestii raczej nic się nie zmieniło. Ale własnie od tych dwóch tygodni po dosłownie 5 minutach od kąpieli czuje ten smród :/ Jedyne co mogę obwiniać to papierosy, bo ostatnio kupiłam inne niż zwykle palę. Czy to może być przyczyna? Błagam pomocy bo już nie wytrzymuje!!

Gość nie, coś jest nie tak
własnie teraz, skoro piszesz ze jesz wiecej owoców powinnaś mniej śmierdzieć. fast foody powodują niestety ale smród spod pachy, smród kupy, czerwone buzie itp. idź do lekarza, coś masz z hormonami!