Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andriu81

Oddam bardzo ładne szczeniaki 4 miesięczne

Polecane posty

Gość autorze
wez pie­rdolnij barana w sciane pseudohodowco!

Gość autorze
brzydkie te szczeniaki i do hu­ja podobne 🖐️

Gość Andriu81
suke przygarnąłem z ulicy, jak się okazało była już ciężarna. latwo tak od razu ocenić i zwyzywac? :(

Gość autorze
jasne nie udowodnisz a historyjki to sobie moze kazdy wciskac 🖐️

cala kafeteria, to moze lepiej zainwestowac w line holowniczą i przeciągnąć jak tego husky, co? chyba dobrze, ze chlopak chce znalezc dla nich dom, a nie topi albo pali w piecu? tylko wyzywac tutaj potrafią

a ja szukam psiaka do przygarniecia juz od dlugiego czasu ;( ale mieszkam w uk, gdybym tylko mogla wzielabym 2 zycze powodzenia w szukaniu dobrych domow dla szcesniczkow

Gość Pomożemy
odśwież temat jutro w ludzkich godzinach, bo teraz dobrzy ludzie śpią!

Gość Sukaaaaaaa
sliczne sa i najchetniej bym je wszystkie wziela, ale powinnienes je zostawic;/...

Gość Andriu81
Jestem tu pierwszy raz i normalnie jak na forum.o2 w niektórych działach,poziom niesamowity.Często siedzę na forum gazety i czegoś takiego nie spotkałem Fakt,urodziły się ,mogłem je wybić od razu ale je ocaliłem.Teraz robię co mogę aby znaleźć im nowe domy od ponad miesiąca,było wiele ofert,ale nikt się nie zdecydował

Piekne pieski. jestem na etapie poszukiwania psiaka, ale mieszkam za granica ;/ Widac, ze czlowiek ma dobre serducho i robi wszystko, aby psiakami zaopiekowali sie dobrzy ludzie. Tylko krytykowac umiecie, najlepiej w worek i do rzeki ... banda debili!!! Powodzenia. Mam nadzieje, ze szczeniaki trafia do ludzi takich jak Ty. Jezeli naprawde przygarnales mame psiakow z ulicy, jestem pelna podziwu. Wszystko sie kolem toczy, napewno wdziecznosc psa jest niesamowita.

Gość choinkka2010
a z jakiego miasta jesteś?

Gość Andriu81
Tarnobrzeg Nikogo nie przygarnąłem,2 post napisał podszywacz

Gość grrriillll
super pieski, żeby tylko trafiły w dobre ręce

Jeżeli to prawda, że suczka już w ciąży byla to brawo dla Ciebie, jeżeli Ty sam ją dopuścileś to brak mi slów na Twoją nieodpowiedzialność.... Jeśli chcesz to pomogę Tobie znaleźć tym psom ODPOWIEDZIALNE DOMY z umową adopcyjną dzięki której masz możliwość utrzymywać kontakt z wlaścicielem i wiesz, że np za rok czy dwa Twoje psy nie wylądują na smietniku :o Mogę popytać ludzi z Polski chętnych do pomocy np finansowej czy coś. MOIM WARUNKIEM jest sterylizacja suki jak tylko odzyska kondycję.

Gość Andriu81
Ale ja mam 4 suki i jednego psa,dla którego właśnie znalazłem nowy dom.Nie będe musiał ich sterylizowac,bo będą odizolowane od psów i nie mam na to środków. Jak masz jakieś informacje gdzie i jak skutecznie znaleźć nowe domy ,to napisz.Jak możesz to poszukaj. Narazie ogłaszam ,ale chyba nieskutecznie,jakie są dobre strony do adopcji psów?

Andriu81 dlaczego nie chcesz ich sterylizować? Wiesz jakie istnieją dla nich zagrożenia? Nowotwory, zapalenia ropomaciczne, jajników i wiele, wieeeele innych. Sunia moich rodziców zmarla ponad miesiąc temu na coś takiego.. zero objawów, nic kompletnie nagle BACH i po psie, nie zdążyli jej ratować chociaż miala być natychmiastowo operowana, męczyla się, umierala w moich rękach. Czlowiek sobie nie zdaje sprawy z zagrożenia dopóki sam tego nie doświadczy, bo raz czy dwa to się nie zdarzy :( Możesz kwotę rozlożyć na raty a nawet poprosić o pomoc finansową jakąś organizację, prawda?

Gość Andriu81
Nie znam organizacji,nie mam środków ,bo jestem bezrobotny. Doufam że nic takiego się nie zdarzy no to trudno,chore zwierzęta się usypia ,świat jest brutalny ,tego nie zmienimy

Gość zaufaj Mysi
zaufaj Mysi, ona pomoże Ci znaleźć domki dla psów i pieniądze na sterylizację, wiesz ilu jest miłośników zwierząt, którzy chętnie pomogą Ci to opłacić? sterylizacja suki to nie tylko antykoncepcja, to zabieg konieczny dla zdrowia

Gość Andriu81
Obecnie zainteresowanie spadło do zera.Z początku były maile,telefony,a teraz głucha cisza mimo kopiowania ogłoszeń.Jak tak dalej pójdzie,to niestety schronisko będzie nieuniknione,a szkoda by było.

Gość proszę o dobre radyyy
mówiłam żebyś zwrócił się do Mysi!!!!!

Gość Andriu81
zalezy jeszcze gdzie mieszkasz.Niedługo czeka mnie dowóz 150km,no trudno się mówi,nic nie ma za darmo,karma też kosztuje,więc i tak mi się zwróci po czasie